Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Прегазване от влак в метрото изхвърли Шийн от "Двама мъже и половина"

Прегазване от влак в метрото изхвърли Шийн от Двама мъже и половина
Снощи стартира новият сезон на любимия за милиони сериал "Двама мъже и половина".
Cinefish.bg

Тв новини
Прегазване от влак в метрото изхвърли Шийн от "Двама мъже и половина"

20.09.2011, 15:35  |   Видяна: 2828  |   actualno.com  |   ТВ

Снощи стартира новият сезон на любимия за милиони сериал "Двама мъже и половина". Почитателите чакаха с месеци старта, за да разберат какво убива Чарли Шийн, за да бъде изхвърлен той от поредицата.

Снощи стартира новият сезон на любимия за милиони сериал "Двама мъже и половина". Почитателите чакаха с месеци старта, за да разберат какво убива Чарли Шийн, за да бъде изхвърлен той от поредицата.В разказ на екранната му съпруга Роуз в първия епизод става ясно, че след като той и признава за множество изневери на следващия ден "се е подхлъзва на платформата в метрото и пада на релсите точно преди да мине влакът".

След погребението Алън, братът на Чарли, се чуди какво да направи с праха на покойния Чарли. Основният план е да го  разпръсне на плажа, където "жени ще седят върху него - точно както когато бил жив".

Тръгвайки към прозореца обаче Алън се стряска и изсипва праха на килима. Причината е, че вижда Аштън Къчър, в ролята на Уалдън Шмид – милиардер, чиято жена го е зарязала и той иска да се самоубие. Аштън, разбира се, остава жив и навлиза в живота на "Двама мъже и половина", замествайки легендата Чарли.

Шийн бе уволнен от продуцентите на сериала след като се забърка в поредица от скандали. В същото време актьорът Джон Крайър благодари на Чък Лори, че остранил Чарли, тъй като по този начин продуцентът спасил живота на скандалната звезда.

Редактор: Ивайло Кючуков

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg