Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми „Отмъстителите: Война без край“ с 2 милиарда долара приходи

„Отмъстителите: Война без край“ с 2 милиарда долара приходи
Cinefish.bg

Филми
„Отмъстителите: Война без край“ с 2 милиарда долара приходи

13.06.2018, 09:50  |   Видяна: 2369  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Случи се това, което всички очаквахме. Само за месец и половина по екраните „Отмъстителите: Война без край“ успя да достигне приходи от 2 милиарда долара. Така той вече официално е четвъртият филм в цялата боксофис история, постигнал това.

Преди него се нареждат само „Аватар“ (2,78 милиарда), „Титаник“ (2,18 милиарда) и „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ (2,06 милиарда).

„Война без край“ логично се превърна и в най-успешния филм на „Марвел“, изпреварвайки „Отмъстителите“ (1,5 милиарда), „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“ (1,4 милиарда) и „Черната пантера“ (1,345 милиарда).

Големият хит на братята Антъни и Джо Русо успя да постигне рекордните приходи само за 48 дни по кината. Той продължава да се радва на интерес от зрителите в Америка и за изминалия уикенд е на 5-то място с приходи 7,2 милиона долара. Филмът държи за момента и рекорда за най-успешен старт в САЩ с 257,7 милиона.

В останалата част от света „Война без край“ е третият най-успешен филм за всички времена с приходи 1,346 милиарда долара. В Китай той постигна рекордни резултати и още през първия си уикенд спечели почти 200 милиона долара. До момента той е третият най-гледан филм в страната с приходи от 369,7 милиона. Останалите успешни територии за момента са Великобритания (95,1 милиона), Южна Корея (92,8 милиона) и Бразилия (65,9 милиона).Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg