Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини Ќики »лиев гостува в Д“ърси сеФ- тази недел€ от 11:00 часа по bTV

Ќики »лиев гостува  в Д“ърси сеФ- тази недел€ от 11:00 часа по bTV
ћлади€т режисьор и актьор Ц Ќики »лиев, ще бъде гост в новото издание на ток шоуто Д“ърси сеФ - тази недел€, 15 април, от 11:00 часа по bTV.
Cinefish.bg

“в новини
Ќики »лиев гостува в Д“ърси сеФ- тази недел€ от 11:00 часа по bTV

11.04.2012, 14:16  |   ¬ид€на: 5240  |   Press Release  |   “¬

ћлади€т режисьор и актьор – Ќики »лиев, ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „“ърси се” - тази недел€, 15 април, от 11:00 часа по bTV.  ак мечтите му са станали реалност и как се е променил през годините – това ще разкри€т хората от най-близкото му обкръжение.

ѕървата изненада за Ќики ще бъде и една от най-големите в предаването – срещата му с  ристоф Ћамбер. ¬ специално интервю той разказва как млади€т режисьор го е убедил да участва в дебютни€т му филм „„ужденецът”.

„Ќики има нещо, което е много срамежливо и хуманно и това е, което кара човек да се привлече. “ой е искрен. Ќе е н€кой, който просто разказва истории, а е искрен!”, сподел€ за „“ърси се” световноизвестни€т актьор.

ћеги и Ќели ще срещнат Ќики и с хората, които най-много го подкреп€т в неговите мечти – родителите му  д-р ћира  адурина и режисьорът Ѕойко »лиев. „»сках Ќики да стане лекар, но бързо разбрах, че н€мам шансове. “ой е сдържан, но в същото време изключително емоционален”, описва сво€ син д-р  адурина. Ѕойко »лиев ще признае, че тази сдържаност и интровертност Ќики е наследил от него. «а първи път в ефира на bTV той ще разкаже, че един от най-трудните емоционални периоди за Ќики е разд€лата му с »вет Ћалова. „Ѕеше ужасен период, много трудно го прежив€. ¬ратата на апартамента му беше затворена дори за нас.”, разказва бащата. „Ќе мисл€, че съм го прежив€л толкова тежко, но тогава н€мах и работа...всичко се струпа просто. —ега обичам —ан€ и не мисл€ за този период.”, признава Ќики.

„ќще когато го вид€х за първи път не можех да откъсна очи от него. ћисл€, че с Ќики се случи същото. —лед един месец се вид€хме отново и б€хме привлечени един от друг като магнити”, разказва за първата си среща с Ќики и гол€мата им любов актрисата —ан€ Ѕорисова. “€ ще признае, че Ќики е доста силен характер, а пон€кога искрено се дразни на детински€ му инат. „Ќачалото на любовта ни беше гол€ма страст, после имаше напасвани€, недоразумени€, разминавани€, но сега сме в пълна хармони€ и баланс. —ан€ ме направи по-открит, по-сподел€щ.”, ще признае и Ќики. ќт любимата си той ще получи предизвикателството да танцува като ƒжони Ѕраво – динамично, но с каменно лице.

¬ „“ърси се” Ќики ще се срещне и със сво€ вуйчо – актьорът √еорги  адурин, от който е наследил любовта си към киното. „Ќики беше толкова скромно и светливо дете, че никога не съм предполагал, че ще стане актьор, че ще играе на сцена.”, разказва ∆оро  адурин. “ой ще провокира сво€ племенник да направи н€колко лицеви опори, но с една ръка.

H
ол€мата изненада в студиото ще бъде един от най-добрите при€тели на актьора – ¬ладо, заедно с малки€ си син Ќикола, който освен, че е носи името си от Ќики, е и негов кръщелник. ¬ „“ърси се” той ще получи статуетката на "ќскарите", с пожелание един ден да притежава истинската.

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈—
 
Cinefish.bg Cinefish.bg