Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Нараняване на Блейк Лайвли забавя сериозно новия й филм

Нараняване на Блейк Лайвли забавя сериозно новия й филм
Нараняване на Блейк Лайвли забавя сериозно новия й филм
Cinefish.bg

Филми
Нараняване на Блейк Лайвли забавя сериозно новия й филм

30.01.2018, 09:48  |   Видяна: 2628  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
От „Парамаунт“ обявиха, че замразяват работата по новия филм „The Rhythm Section“. Причината – тежка контузия на звездата Блейк Лайвли по време на снимките на една от екшън сцените.

Първоначално бе обявено, че Лайвли е наранила китката си и и снимачния процес бе временно прекратен. Явно обаче контузията на актрисата е прекалено голяма и от студиото приканиха екипа да си потърси друга работа. Това означава, че със сигурност паузата ще продължи поне няколко месеца.

Рийд Морано („Историята на прислужницата“) е режисьор на филма, който се базира на поредица шпионски романи от Марк Бърнел за жена, която се опитва да преодолее загубата на семейството си, загинало при странна самолетна катастрофа. Той би трябвало да постави начало на поредица, чийто продуценти са създателите на Джеймс Бонд. Във филма участва и Джуд Лоу.

Премиерата на „The Rhythm Section“ бе предвидена за 22 февруари 2019 г. Явно обаче тази дата няма да бъде спазена, но поне се надяваме звездата от „Опасни води“ да се възстанови и да успее да завърши филма.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg