Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини ћари€ »лиева ще бъде съди€ в ДX FactorФ

ћари€ »лиева ще бъде съди€ в ДX FactorФ
≈дна от най-попул€рните български певици ще бъде един от четирите съдии в най-€кото музикално шоу ДX FactorФ.
Cinefish.bg

“в новини
ћари€ »лиева ще бъде съди€ в ДX FactorФ

29.06.2011, 13:59  |   ¬ид€на: 5389  |   синефиш.бг  |   “¬
“алантлива, чаровна, обичана, емоционална, завлад€ваща и специална са само част от качествата, които т€ притежава. “€ е артист с истински X Factor – ћари€ »лиева. ≈дна от най-попул€рните български певици ще бъде един от четирите съдии в най-€кото музикално шоу „X Factor”.

”никалното на „X Factor" е, че съдиите са натоварени с изключително гол€ма отговорност. ќсвен да работ€т в екип с останалите членове на журито, те ще изпълн€ват рол€та и на ментори, всеки от които индивидуално ще отговар€ за отделна категори€ изпълнители. ћари€ и нейните колеги ще бъдат не просто наставници на талантите, но ще се състезават заедно с т€х, ще бъдат техни учители, а пон€кога и партньори.ћари€ »лиева започна кариерата си като денс певица и се превърна в едно от топ имената на музикалната сцена за последните десет години. Ќейни€т стил не може да бъде сбъркан с ничий друг.  огато влезе в ста€, т€ веднага става стерео, и всички погледи се обръщат към не€. ћари€ е повече от певица, т€ е истинска музикална звезда, продуцент, търсач на таланти. “€ има X Factor, защото е артист, а не изпълнител, има нещо много повече от глас, притежава необикновена харизма и всички качества, заради които е сред най-големите музикални звезди на Ѕългари€. Ќейни€т опит € прави много повече от съди€ – т€ ще бъде първи€т ментор в шоуто...

“ази събота, 2 юли, е ред на —офи€ да представи достойно музикалната слава на Ѕългари€ и по вс€ка веро€тност това ще стане, не само заради рекордно големи€т брой предварително регистрирали се участници. ¬ зала „‘естивална” се очакват кандидати, заети във всички сфери на живота – от държавната администраци€ и съдебната система, през учители и професори, до бармани, продавач-консултанти, художници, студенти по икономика и много други.—ред т€х е 43 годишна кандидатка, ко€то 20 години се е занимавала с пеене продуциране в ’оливуд. »ма н€колко оперни певици, като една от т€х, въпреки че е на над 70 години не спира да мечтае за успех и слава... »ма и участник, който твърди, че ще е следващи€т крал на поп-фолк музиката и че всички ще забрав€т за јзис след неговата по€ва.

ƒруг от кандидатите твърди, че притежава не един, а цели три екс фактора - по един за пеене, танцуване и красота... » в —офи€ продължава традици€та от ¬арна и ѕловдив да се записват кандидати от най-различни нации - англичани, турци, румънци, италианци, руснаци...

» в столицата кандидатите масово посочват като най-гол€м пример и вдъхновение изпълнители като Ћили »ванова, ћари€ »лиева, √рафа, Ѕионсе и  ристина јгилера.

—ледващите кастинги са в ѕлевен – 9 юли (хотел „Ѕалкан”), и в Ѕургас – 16 юли (Ѕургаски свободен университет).  ¬сички, които искат и могат да пе€т, но и са навършили 16 години, имат право да се €в€т на прослушвани€та. ”никалното на „X Factor” е че, това е единственото шоу, в което могат да се €в€т както солови певци, така и дуети или вокални групи.

—ъщо така, н€ма ограничени€ за жанра на изпълнени€та. ќсвен това, участниците н€ма да бъдат просто оцен€вани от т.нар. съдии, а ще се състезават заедно с т€х. ѕо време на шоуто те ще бъдат техни учители, ментори, а пон€кога и партньори.

¬ъв формата има много повече етапи и предизвикателства от всеки друг подобен. »зненадите винаги предсто€т, а концертите на живо ще са много повече от всичко, правено до сега. “е ще са истински поп спектакли от световна величина.
—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈—
 
Cinefish.bg Cinefish.bg