Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Маргарита Михнева и Параскева Джукелова – звезди в „Bailando – сцена на мечтите”

Маргарита Михнева и Параскева Джукелова – звезди в „Bailando – сцена на мечтите”
Cinefish.bg

Тв новини
Маргарита Михнева и Параскева Джукелова – звезди в „Bailando – сцена на мечтите”

25.08.2010, 14:22  |   Видяна: 5105  |   синефиш.бг  |   ТВ
Още популярни и обичани имена ще се включат в „Bailando - сцена на мечтите” тази есен по Нова ТВ.

„Обичам състезанието и участвам там, където има състезание, казва Маргарита Михнева. На това предаване гледам като на надпревара, а не като на игра. Не е ли предизвикателство на моята възраст и позиция да участвам в състезание с много по-силни коне? Един стар кон със скъсан чул! Надявам се да надвия формата, защото това, което покрива, не винаги те разкрива. Очаквам да има борба на същности  и съдържание, а не претенциозни силиконови престрелки!”

Маргарита Михнева Маргарита Михнева е родена е София,  завършила е право в СУ „Св. Климент Охридски", но никога не е работила като юрист. Те е сред първите разследващи журналисти в България.

Започва телевизионната си кариера като редактор-водещ на Втора програма на БНТ. Позната е от предаванията „Труд, интереси, закон", „Актуална антена", „Панорама", „Конфликти".

Известна е със скандалните си разкрития и репортажи, уволнявана е 8 пъти от различни телевизии. От 2000 г. работи в „Канал 3”, където и до днес води авторското си предаване „Неудобните”.

10 години е работила и в „Таунус филм" и Интернешънъл прес институт в Австрия. Печелила е редица журналистически награди в чужбина.

„Страшно обичам да танцувам и Bailando е възможност да науча много нови неща. Предизвикателство е да правиш нещо, което ти е приятно, и в същото време да помагаш!”, казва нейната колега в „Bailando - сцена на мечтите” - очарователната актриса от Народния театър „Иван Вазов“ Параскева Джукелова. Тя е четвъртата популярна личност, потвърдила участие в шоуто. Параскева ще бъде в отбор с обикновен човек, който има някаква съкровена мечта. Двамата заедно ще борят за сбъдването на благородна лична кауза.

Параскева Джукелова Параскева Джукелова е от Панагюрище, завършила е актьорско майсторство в НАТФИЗ, в класа на проф. Стефан Данаилов. Има десетки роли зад гърба си, изиграни на сцените на театър „Българска армия“, „Сълза и смях”, общински театър „Възраждане“… Изявява се и в киното – „Сезонът на канарчетата“ (1993), „Емигранти“ (2003), „Изпепеляване“ (2004), „Време за жени“ (2007)... Носител е на наградата „Златна роза” за най-добра женска роля, два пъти е отличавана и с приза „Златна Афродита” за най-добра актриса на фестивала „Любовта е лудост”.

Снимала се е и в чуждестранни кино продукции като: „Версенженторикс“ (2001), „Air Marshal“ и „I Am David“ (2003), „Икона“ (2005), където си партнира с Патрик Суейзи, „The Abandoned“ (2006), както и в телевизионни филми и сериали.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
lus Неутрално
1 16.11.2010, 05:53
Оценка: 0
0 гласа

 
 
 
behwolf Неутрално
2 15.11.2010, 08:48
Оценка: 0
0 гласа

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg