Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Мага, Васко Василев и Поли Генова ще бъдат съдии в "X Factor"

Мага, Васко Василев и Поли Генова ще бъдат съдии в X Factor
Поли Генова - съдия в "X Factor"
Cinefish.bg

Тв новини
Мага, Васко Василев и Поли Генова ще бъдат съдии в "X Factor"

18.07.2011, 18:24  |   Видяна: 3839  |   синефиш.бг  |   ТВ
Композиторът и продуцент Мага, световноизвестният музикант Васко Василев и очарователната Поли Генова ще бъдат съдии в "X Factor". Тримата, заедно с Мария Илиева, ще помагат на новите музикални таланти да покажат най-доброто от себе си в българския вариант на шоу номер 1 на планетата. Изборът на журито не е случаен, тъй като всеки един от членовете му е безспорен лидер в своята област и притежава „нещото”, наречено „X Factor”.

Отговорната задача на журито в "X Factor" ще бъде не само да оценява кандидатите за голямата награда, но и да изпълнява ролята на ментор в една от четирите категории в музикалния формат. Те са “Момчета”, “Момичета”, “Мъже и жени” и “Дуети или групи”. Мария, Мага, Васко и Поли ще бъдат не само наставници на талантите, но ще се състезават заедно с тях, ще изграждат заедно изпълненията и ще влизат в ролята на техни музикални партньори. Съдийският квартет  ще трябва да открие истинския притежател на "X Factor" - този, който има потенциала да пробие на европейската сцена.

Освен това, и Мария Илиева, и Поли Генова, и Мага, и Васко Василев са пример за хора, успели не заради скандали, сензации и присъствие в светските рубрики. Те са истински творци, изградили се благодарение на своите качества и упоритост. Самите те са такива, каквото е шоуто по цял свят - свежи, доказани, нестандартни, неочаквани и успели.

Композиторът и продуцент Мага, световноизвестният музикант Васко Василев и очарователната Поли Генова ще бъдат съдии в "X Factor". Тримата, заедно с Мария Илиева, ще помагат на новите музикални таланти да покажат най-доброто от себе си в българския вариант на шоу номер 1 на планетата. Магомед Алиев, както е истинското име на Мага, е човекът, създател на някои от най-големите хитове в родната музика. По произход е дагестанец, но е роден в Грозни, Чечения. Пристига в България през 1990 г. и оттогава е влюбен в страната. Не крие, че тук се чувства като у дома си, но му липсва и родината, и семейството му. Въпреки това, влага цялата си любов и емоции в работата. Вярва, че е истински късметлия, защото сънува музиката, която твори и всяка сутрин има щастието да се събуди с нейното звучене.

Мага е композирал първата солова песен на Мария Илиева – „Лунен сън”, аранжирал е  хита й „Нищо”, с който тя покори сърцата на цяла България. "Baby Don't Hurt Me" на Теди Кацарова и аранжиментът на тоталния хит от 90-те години "Гот е" на братя Аргирови са началото на осеяния му с успехи и музикални признания професионален път. Мага възприема песента на Нина Николина "Ти" не само като връх в нейната солова кариера, но и като свой личен успех.

Той е композирал и “Онзи” на Руши Видинлиев, „Няма никой друг” на Ирра, аранжирал е Сила” и “Как не” на Сантра и Кристо, „Убиваме с любов” на Миро и още десетки песни, покорили класациите. Аранжирал е също "Лъжи ме" на Руши Виденлиев и Карла Рахал, “Il Ritmo Del Mi Cuore” на Руши, “Ще избягам ли от теб” на “Каризма”... Мага е работил и с  изпълнителите, които безспорно притежават така желания X фактор - Лили Иванова и Васил Найденов. В момента работи върху албум в Италия и по филмовата музика на американска кино продукция.

Композиторът и продуцент Мага, световноизвестният музикант Васко Василев и очарователната Поли Генова ще бъдат съдии в "X Factor". Тримата, заедно с Мария Илиева, ще помагат на новите музикални таланти да покажат най-доброто от себе си в българския вариант на шоу номер 1 на планетата. Световноизвестният музикант Васко Василев започва кариерата си едва на 5-годишна възраст, а на седем вече е солист на Български камерен оркестър в зала "България" под диригентството на Дина Шнайдерман. Живее в Лондон и е първият концерт-майстор и творчески директор към Кралската опера на Великобритания. Получил тази длъжност едва на 19 години и оттогава е несменяем ръководител на оркестъра на операта.

Васко Василев променя разбиранията на хората за класическа музика, а цялото му творчество е насочено именно към това тя да се популяризира, а доказателството за това е неговата най-известна ученичка Ванеса Мей, която години наред е номер 1 в световните поп класации. Васко е човек, който не може да остане незабелязан - скромен, усмихнат и талантлив. Сред приятелите му са Стинг и Пласидо Доминго. Той е сред малцината българи, които винаги са се изявявали у нас пред препълнени зали, а билетите за концертите му са разграбвани със седмици преди събитието.

По света интересът към него не е по-различен. Тази година му предстоят вече разпродадени концерти в Испания, Бруней, Куала Лампур, Сингапур и Япония. Има десет  издадени албума и автобиографична книга, публикувана на български, испански и английски език. Васко е с дългогодишен опит като учител и създател на таланти. Към днешна дата той прави майсторски класове и семинари в цял свят с най-обещаващите млади цигулари. Той промени изцяло натоварената си програма, за да стане част от най-мащабното състезание за таланти - “X Factor”.

Композиторът и продуцент Мага, световноизвестният музикант Васко Василев и очарователната Поли Генова ще бъдат съдии в "X Factor". Тримата, заедно с Мария Илиева, ще помагат на новите музикални таланти да покажат най-доброто от себе си в българския вариант на шоу номер 1 на планетата. Като Васко Василев, така и Поли Генова е свързана с Лондон, където планира да продължи музикалното си образование. Заради запомнящото й представяне на “Евровизия” тя получи покани за съвместна работа с певци и музиканти от чужбина.

Въпреки че е само на 24 години, тя има 20-годишен опит на сцената. Зрителите я познават като участник в детското музикално предаване "Бон-Бон".

Певицата успя да спечели родните и европейски зрители с чаровната си усмивка и магнетичното си присъствие на сцената.

В момента Поли работи върху дебютния си албум с авторски песни. Освен като певица, тя смята да се изявява и като кино режисьор. Тя е най-близко до младите хора и е отличен пример как с труд и талант човек може да сбъдне мечтите си.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
netfocus Неутрално
1 19.07.2011, 11:44
Оценка: 0
0 гласа

Поли Генова не е ли малко плада и без опит за да бъде съдия...

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg