Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис „Код: Ангелът” е новият шампион в боксофиса

„Код: Ангелът” е новият шампион в боксофиса
Cinefish.bg

Бокс офис
„Код: Ангелът” е новият шампион в боксофиса

26.08.2019, 09:51  |   Видяна: 620  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
Код: АнгелътДжерард Бътлър си остава любимец на зрителите в ролята на охранителя Майк Банинг. Третата част от поредицата „Код: Ангелът” дебютира на върха в САЩ с 21,25 милиона долара.

Филмът се представи доста над първоначалните прогнози и отбеляза много малък спад спрямо резултатите на втората част „Код: Лондон” (21,6 милиона). Той се очертава и като третия голям хит на Lionsgate това лято, след свръхуспешния „Джон Уик 3” и „Scary Stories to Tell in the Dark”.

Момчета за примерВече втори е бившият шампион „Момчета за пример”. Новата комедия с Джейкъб Трембли добави нови 11,7 милиона към сметката си, която достигна 41,4 милиона долара в САЩ. На трето място е друго нови заглавие - спортна драма „Overcomer”, която дебютира с 8,2 милиона долара.

Четвърти  е един от хитовете на годината - игралната версия на „Цар Лъв”. За този уикенд филмът на Джон Фавро спечели 8,15 милиона долара и приходите му само в САЩ достигнаха 510 милиона. Общо до момента той вече има над 1,5 милиарда долара и скоро ще се нареди на осмо място в класацията за всички времена, изпреварвайки „Бързи и яростни 7”.

Бързи и яростни: Хобс и ШоуПети е убийственият тандем Дуейн Джонсън - Джейсън Стейтъм. Техният филм „Бързи и яростни: Хобс и Шоу” спечели 8,14 милиона и вече има 147 милиона долара в САЩ. Той отново е най-гледаният хит в останалия свят, след като дебютира с 102 милиона долара в Китай. Общите му приходи до момента са 588,9 милиона.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg