Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Кино Арена добавя втора „LUXE: A RealD Experience” зала във веригата си

Кино Арена добавя втора „LUXE: A RealD Experience” зала във веригата си
Кино Арена добавя втора „LUXE: A RealD Experience” зала във веригата си
Cinefish.bg

Теми
Кино Арена добавя втора „LUXE: A RealD Experience” зала във веригата си

14.03.2016, 16:53  |   Видяна: 696  |   Press Release  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Водещият екзибитор в България представя „LUXE: A RealD Experience” и във Варна

Mеждународната компания, разработваща едни от най-добрите 3D технологии в света - RealD Inc. и най-големият кино екзибитор в България – Кино Арена, обявиха откриване на нова зала във формат „LUXE: A RealD Experience” в страната, в Кино Арена Мол Варна. Залата се открива на 18-ти март с премиерата на дългоочакваната анимация Кунг Фу Панда 3 RealD 3D. Билети вече се продават на касите на киното и на www.kinoarena.com

С това споразумение Кино Арена разширява взаимоотношенията си със световния лицензодател на 3D технологии – RealD Inc.

Кино Арена добавя втора „LUXE: A RealD Experience” зала във веригата си

„След успеха на LUXE залата в Кино Арена Запад София, сме горди да представим концепцията "LUXE: A Real Experience" и във Варна. Новата зала разполага с голям екран в комбинация с най-ярката 3D прожекционна технология и Dolby Atmos звук, за да се гарантира изключително кино изживяване. С откриването на новата LUXE зала в Мол Варна, продължаваме да развиваме взаимоотношенията си с RealD, като наш ключов партньор и очакваме с нетърпение да работим по бъдещи проекти“, каза Стефан Минчев, собственик на киноверигата.

„В RealD с нетърпение очакваме да продължим съвместната ни работа с кина Арена, за да предложим на зрителите най-доброто кино изживяване. Новата широкоформатна LUXE зала използва последно поколение кино технологии, като най-яркото 3D и пространствен звук в комбинация с луксозни и удобни кресла, за да предоставят ултимативно кинозабавление за всички зрители“, каза Питър Лудроф, изпълнителен директор на RealD Europe Ltd.

“LUXE: A RealD Experience” е високо-технологичнен формат, представен от RealD през 2013 с цел да обедини под един бранд най-добрите технически качества на екзибиционния бизнес и да се превърне в синоним за най-доброто кино изживяване.

За гарантиране на най-качественото киноизживяване, LUXE залата отговаря на специални технически изисквания, като: използване на RealD 3D - най-ярката прожекционна 3D технология; голям екран; пространствен Долби Атмос звук; специално проектиран амфитеатър за идеална видимост към екрана от всяко място в залата.

RealD е най-използваната 3D кино технология с около 28,000 оборудвани зали на около 1,000 екзибитора, в 73 страни в цял свят.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg