Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

‘илми  акво се случва с пети€ филм от хитовата поредица У»ндиана ƒжоунсФ?

 акво се случва с пети€ филм от хитовата поредица У»ндиана ƒжоунсФ?
 акво се случва с пети€ филм от хитовата поредица У»ндиана ƒжоунсФ?
Cinefish.bg

‘илми
 акво се случва с пети€ филм от хитовата поредица У»ндиана ƒжоунсФ?

15.12.2014, 09:57  |   ¬ид€на: 2010  |   синефиш.бг  |   ‘»Ћћ
—лед като през 2012-та година студиото ”олт ƒисни закупи правата на “»ндиана ƒжоунс” интереса на феновете и медиите към бъдещето на приключенската поредица се увеличи значително. ѕоследната засега част от франчайза, “»ндиана ƒжоунс и кралството на кристални€ череп”, натрупа близо 800 милиона долара в световен мащаб и н€колко месеца след DVD-премиерата на лентата —тивън —пилбърг и ’арисън ‘орд публично из€виха желание да продължат екранната истори€ с пети филм.

»ндиана ƒжоунс«а съжаление на феновете през изминалите н€колко години статута на “»ндиана ƒжоунс 5” се промен€ше нееднократно и повечето новини свързани с проекта б€ха базирани на догадки и непотвърдени от продуцентите слухове.

¬ъпреки всичко от ”олт ƒисни не са изгубили интерес към поредицата и сега сами€ президент на студиото Ѕоб јйгър оповести, че дълго разработваната и проблемна пета част ще стигне до големи€ екран.

≈то какво за€ви јйгър по време на кратко интервю за списание “Variety”:

“ўе направим още един “»ндиана ƒжоунс”. Ќо в момента сме фокусирани върху нови€ старт на “ћеждузвездни войни”.”

ќчаквани€та са, че “»ндиана ƒжоунс 5” ще получи зелена светлина за снимки едва след като по кината се завърти “ћеждузвездни войни: —илата се пробужда” (премиера в кра€ на 2015-та година).

—тивън —пилбърг ще се завърне отново на режисьорски€ стол, а само преди н€колко месеца ’арисън ‘орд потвърди за пореден път, че има желание да се превъплъти за пети път в култовата рол€ на »нди.

‘орд: “¬ид€хме как този герой се развива през годините и е напълно нормално той да се завърне отново в още един добър филм. “ова е нещо, което аз мога да направ€.”

—ценарист-продуцента на предишните четири части от поредицата ƒжордж Ћукас вече не участва в разработването на пети€ филм, тъй като по думите му в бъдеще той иска да работи единствено по “малки експериментални продукции”.

ќвакантената от Ћукас позици€ е заета от продуцентката  атлийн  енеди (““уистър”), ко€то е работила по почти всички филми на —тивън —пилбърг, включително и тези от поредицата за »ндиана ƒжоунс.

ѕовече конкретни детайли за работата по “»ндиана ƒжоунс 5” се очаква да бъдат разкрити през втората половина на 2015-та година.—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg