Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми „Живи легенди” с две награди за една седмица

„Живи легенди” с две награди за една седмица
„Живи легенди” с две награди за една седмица
Cinefish.bg

Филми
„Живи легенди” с две награди за една седмица

26.11.2014, 12:49  |   Видяна: 1166  |   Press Release  |   ФИЛМ
Превърналият се в хит български филм „Живи легенди” донесе няколко награди на младия режисьор Ники Илиев. Лентата взе наградата на публиката за най-добър български филм в конкурса "Jameson Златна бленда".

Микеле Плачидо, Живи ЛегендиВторото отличие дойде от другата страна на океана, където грабна  награда за най-добър чуждестранен филм /Best Foreign Film/ на 16-тото издание на Фестивала за комедийни филми в Лос Анджелис - LA Comedy Fest.

С над 100 000 зрители и вече 5 награди от български и международни фестивали, „Живи легенди” е на път да се превърне не само в най-гледания български филм за изминалата година, но също така и най-награждавания. Това доказва, че не е  нужно филмите да се делят на зрителски и фестивални, а могат едновременно да радват обикновения зрител и да имат художествена стойност.

За зрителите, които са пропуснали да гледат „Живи легенди“ по българските кина има една добра новина.

От миналата седмица филмът се разпространява на DVD и всеки може да си го поръча онлайн във Фейсбук. Самият Ники Илиев вече разкри, че подготвя нов проект и най-вероятно в една от главните роли ще видим Александър Кадиев.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg