Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини „Гласът на България” ще стане първият български изпълнител на Universal Music

„Гласът на България” ще стане първият български изпълнител на Universal Music
Най-големият талант в шоуто ще стане първият български изпълнител на водещата музикална компания в света - Universal Music.
Cinefish.bg

Тв новини
„Гласът на България” ще стане първият български изпълнител на Universal Music

01.07.2011, 11:38  |   Видяна: 2315  |   синефиш.бг  |   ТВ
Победителят в най-мащабното и позитивно музикално шоу това лято - „Гласът на България” по bTV - ще получи уникален шанс за професионална кариера не само в България, но и на международния пазар.Най-големият талант в шоуто ще стане първият български изпълнител на водещата музикална компания в света - Universal Music. Щастливецът ще сключи договор за дългосрочно сътрудничество с музикалния лейбъл и ще ползва всички услуги, достъпни за артистите на компанията в цял свят, свързани с продуцирането, издаването, менажирането и разпространението на творчеството му. Стремежът на Universal Music е първият български артист на компанията да пробие и на международния музикален пазар и да покори световните чартове.

Universal Music Group е глобален лидер в световната звукозаписна индустрия. Компанията открива, развива и промотира талантливи изпълнители в 77 държави чрез мрежа от дъщерни дружества, представляващи 98% от световния музикален пазар. UMG притежава най-големия и разнообразен музикален каталог в индустрията за последните 100 години.

Портфолиото на UMG включва едни от най-големите величия на музикалната сцена в разнообразни музикални жанрове: Lady Gaga, Rihanna, Sting, Bon Jovi, Metallica, Rammstein, Eminem, Kanye West, Jennifer Lopez, The Black Eyed Peas, Il Divo, La Roux, Annie Lennox, Amy Macdonald, Mika, James Morrison, Paco de Lucia, Rolling Stones, Sugababes, Take That, Tokio Hotel, U2, Amy Winehouse, Anna Netrebko, David Garrett и още много други емблематични изпълнители.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg