Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джулиан Мур за усещането да бъдеш уволнена

Джулиан Мур за усещането да бъдеш уволнена
Cinefish.bg

Артисти
Джулиан Мур за усещането да бъдеш уволнена

11.03.2019, 09:54  |   Видяна: 569  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Възможно ли е да бъде уволнена една носителка на „Оскар“? Колкото и да звучи невероятно, именно това се е случило с Джулиан Мур, която е трябвало да играе главната роля в номинираната за 3 награди „Оскар“ биографична драма „Can You Forgive Me?“.

През 2015 г. Мур напуска снимачната площадка на филма за живота на Лий Израел. Тогава оправданието й е творчески различия с режисьорката на проекта Никол Холофсенър. В свое скорошно интервю актрисата признава, че всъщност е била уволнена. Това се случва шест дни след началото на снимките.„Не напуснах този филм, бях уволнена от Никол. Да, това е самата истина. Мисля, че тя не харесваше това, което правя. Двете имахме различни идеи за представянето на Лий Израел, така че тя в крайна сметка ме уволни“, разказва Мур.

Тя допълва, че все още не е гледала готовия филм, в който Мелиса Макарти изпълни главната роля и това й донесе не една и две награди, включително номинация за „Оскар“. Просто все още не е преодоляла огорчението от уволнението. Но от друга страна не е ядосана на Макарти. „Харесвам Мелиса и мисля, че тя е фантастична актриса. Сигурна съм, че е страхотна във филма“, допълва Мур.

Звездата от „Все още Алис“ признава още, че единствената друга работа, от която е била уволнявана, е като продавачка на кисело мляко, когато е била едва 15-годишна. От друга страна Холофсенър също е уволнена и в крайна сметка режисьор на филма е Мариел Хелър.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg