Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Discovery Channel среща зрителите с “Дивото семейство от Аляска” от 6-и януари

Discovery Channel среща зрителите с “Дивото семейство от Аляска” от 6-и януари
Discovery Channel среща зрителите с “Дивото семейство от Аляска” от 6-и януари
Cinefish.bg

Тв новини
Discovery Channel среща зрителите с “Дивото семейство от Аляска” от 6-и януари

22.12.2014, 11:03  |   Видяна: 3022  |   Press Release  |   ТВ
Премиерната поредица „Дивото семейство от Аляска” отвежда зрителите дълбоко в пустошта на Аляска, за да ги срещне със семейство, чиито членове са родени и израснали далеч от цивилизацията. Новото предаване започва на 6-и януари, вторник, от 20:00 ч. по Discovery Channel.

Героите от поредицата - съпрузите Били и Ейми Браун и седемте им пораснали деца – живеят далеч от големия град, неговите удобства и ограничения и често не срещат никакви други хора през по-голямата част от годината.

Discovery Channel среща зрителите с “Дивото семейство от Аляска” от 6-и януариПоредицата представя различния и непознат живот на клана Браун, които избират да живеят свободно в пустошта на Аляска. За семейство Браун, от най-големите до най-малките му членове, всяко усилие си струва. 11-годишният Рейни споделя: „Усещам свободата. Не сме заобиколени от бетон. Около нас има дървета и се чувстваме свободни. Можем да правим, каквото си поискаме.”.

Решението им обаче носи редица трудности, с които семейството трябва да се справя ежедневно, за да оцелее в суровите условия. Когато не са заети с осигуряването на вода и храна, членовете на фамилия Браун се изправят пред проблемите, характерни за всяко семейство – съперничеството между децата, домашните задължения и забравените годишнини. Семейството има собствен диалект, а членовете му се определят като „глутница вълци“.

Фамилията дели едностайна колиба, която е конфискувана от държавата и построяването на нова преди мразовитата зима се оказва едно от най-големите предизвикателства, пред които са се изправяли.

Потопете се в необикновения живот на „Дивото семейство от Аляска” всяка вторнична вечер от 20:00 ч. по Discovery Channel.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg