Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Диляна Попова и Койна Русева раздават ритници в екшън- комедията "Още една мечта"

Диляна Попова и Койна Русева раздават ритници в екшън- комедията Още една мечта
В най-новата българска лента “Още една мечта” Койна Русева, Диляна Попова, Ирена Тодорова и Мира Бояджиева ще играят изпечени разбойнички.
Cinefish.bg

Филми
Диляна Попова и Койна Русева раздават ритници в екшън- комедията "Още една мечта"

17.04.2012, 14:38  |   Видяна: 3920  |   actualno.com  |   ФИЛМ

В най-новата българска лента “Още една мечтаКойна Русева, Диляна Попова, Ирена Тодорова и Мира Бояджиева ще играят изпечени разбойнички. Те ще раздават юмруци, ще взривяват къщи и ще оберат банка.

Режисьор на лентата е Николай Мутафчиев, който ще се превъплъти в руски мафиот заедно с Деян Донков. Двамата ще търгуват незаконно с оръжие и ще снимат еротичен филм, в който плеймейтката Златка Димитрова ще влезе в ролята на професионален модел.Историята в "Още една мечта" проследява щурото приятелство между четири жени, посещаващи курс по психотерапия. Съвсем спонтанно у тях се ражда идеята за банков обир. А тя става все по-реална след срещата им с неуспял кинорежисьор. Готови на всичко, красавиците ще минат през всякакви комични изпитания, за да постигнат мечтата си. Цената за нея обаче зависи от миналото на всяка от героините.

Филмът бе показан предпремиерно по време на София филм фест и разпространителите се похвалиха, че филмът е предизвикал силен интерес от страна на чуждестранни дистрибутори. Филмът ще излезе по екраните през есента на 2012 година.

Николай Мутафчиев е режисирал част от изданията на "Комиците", участвал е в съвместни проекти със звезди като Колин Фарел, Ед Харис и Жан Клод ван Дам. Оператор на лентата е Иво Пейчев. Продуцент на филма е PREMIERstudio.

Редактор: Ирен Габарска

Трейлър на филма можете да видите тук

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg