Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини ƒе€н Ќеделчев-»кебаната също ще търси У ъртицатаФ

ƒе€н Ќеделчев-»кебаната също ще търси У ъртицатаФ
Cinefish.bg

“в новини
ƒе€н Ќеделчев-»кебаната също ще търси У ъртицатаФ

26.02.2013, 15:45  |   ¬ид€на: 1164  |   Press Release  |   “¬
ƒе€н Ќеделчев-»кебаната наруши обещанието си да не се връща в Ѕългари€ и се присъедини към звездната група на “ Џ–“»÷ј“ј”. —кандални€т певец се зарече, че участието му в “ Џ–“»÷ј“ј” ще бъде паметно. “ўе покажа какво е истинско шоу - там н€мам конкуренци€”, кълне се »кебаната.

ћеждувременно, след десетдневна обиколка на страната, “ Џ–“»÷ј“ј” се завърна в —офи€, където вчера приключи първи€т кръг кастинги за шоуто. ’ил€ди кандидати от ц€лата страна - студенти, мор€ци, музиканти, танцьори, спортисти, хора на изкуството, фермери, изчакаха търпеливо реда си, с надеждата да впечатл€т взискателното жури. ¬сички кандидати демонстрираха смелост и различни умени€ пред екипа психолози, ръководен от јни ¬ладимирова. Ќ€кои от кандидатите усп€ха да се срещнат на живо със своите идоли - Ќиколета Ћозанова, ко€то активно подкреп€ше пловдивчани и јзис, който изненада дошлите на кастинга в —офи€.

ѕредстои втори€т кръг кастинги, който ще отличи най-големите авантюристи, готови да се впуснат в приключението “ Џ–“»÷ј“ј”.

≈кипът на “ Џ–“»÷ј“ј” връчи лично покани за участие и на политици, сред които: кметовете на Ѕургас – ƒимитър Ќиколов, на  аварна – ÷онко ÷онев и на ѕоморие - »ван јлексиев. —ред поканените има нашумели общественици, журналисти и творци като: ћишо Ўамара, —пенса, ¬анко 1, —тефан ƒиомов, ’ристо „ешмеджиев, ёрий јнгелов, бате ≈нчо,  алин —ърменов, ƒаниела ƒимова, ѕетър —алчев, ћишо …осифов, Ѕорис “аслев и други.

“—рещнахме се с изключителни персонажи – хора от вс€какви възрасти, с най-различни профили, като сега за нас предстои най-трудното – да изберем кои от т€х ще получат шанса да живе€т с любимите си звезди и да спечел€т 250 000 лева”, разказа психологът на формата јни ¬ладимирова.

“»скаме да благодарим на всички смели хора, които се €виха на кастингите. “е доказаха, че желанието за приключени€ и жаждата за нови изжив€вани€ е неотменна черта на българите, дори по време на криза”, коментираха продуцентите на “ Џ–“»÷ј“ј” »ван и јндрей, които ще бъдат и водещи на приключенското риалити.

 ой ще спечели четвърт милион лева? √ледай  Џ–“»÷ј“ј от 25 март по TV7!


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg