Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Дани Трехо в първи трейлър на фантастичния трилър „The Pray“

Дани Трехо в първи трейлър на фантастичния трилър „The Pray“
Cinefish.bg

Филми
Дани Трехо в първи трейлър на фантастичния трилър „The Pray“

30.06.2020, 07:31  |   Видяна: 512  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Дани Трехо е звездата в „The Pray“, смесващ фантастика и ужаси в един екшън трилър в стила на 80-те. Героят му е част от група американски войници, оказали се в плен на мистериозно създание в пещера в Афганистан. Вече разполагаме с първия трейлър на филма.

Дани Трехо в първи трейлър на фантастичния трилър „The Pray“

От него може да добием представа, че „The Pray“ доста наподобява „Хищникът“, но вместо в джунглата, действието се развива в пустинята. Иначе сюжетът е напълно същия – няколко американски войници се борят за своето оцеляване срещу противник, който изглежда непобедим.

Дани Трехо в първи трейлър на фантастичния трилър „The Pray“Разбира се, участието на Трехо предполага нещо различно. В момента той е ангажиран с промотирането на документалния филм за живота му „Inmate #1: The Rise of Danny Trejo“, чиято премиера предстои скоро. По този повод Трехо обяснява как подбира ролите си.

„Ако искат да играя лошият, който накрая оцелява и си тръгва със своето момиче, няма да участвам“, признава бившият затворник. Явно това няма да се случи в „The Pray“.

Партньори на Трехо са Ник Чайндлън, Кевин Грево и звездата от сериала „Шотландски боец“ Ейдриън Пол. Режисьори са Кайр и Матю Хенсман, а сценарият е дело на Матю Хенсман и Густаво Сайнц. Премиерата се очаква през есента във всички дигитални платформи.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg