Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Cine Grand те кани на среща със звездите от „Живи легенди“

Cine Grand те кани на среща със звездите от „Живи легенди“
Cine Grand ти предлага да станеш част от специалното неделно кино-събитие
Cinefish.bg

Теми
Cine Grand те кани на среща със звездите от „Живи легенди“

13.02.2014, 13:22  |   Видяна: 1932  |   Press Release  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Ако си почитател на съвременното българско кино и уютна обстановка, Cine Grand ти предлага да станеш част от специалното неделно кино-събитие.

Cine Grand те кани на среща със звездите от „Живи легенди“На 16 февруари, от 18.00 часа, гости на Cine Grand ще бъдат режисьорът и създател на филма „Живи легенди“ – Николай Илиев в компанията на съпругата си Саня Борисова (която играе една от главните роли във филма), музикантът и артист Орлин Павлов, актьорът Любомир Ковачев и актрисата Яна Маринова, придружена от детето и съпруга си.

Всички присъстващи на събитието ще могат да разговарят с актьорите от „Живи легенди“ и да получат автографи от тях.

“Живи легенди“ е втори игрален филм (след „Чужденецът“) на младия режисьор Николай Илиев . Комедията вече има заявки за прожекции пред българи в Германия, Англия и САЩ.

Сценарият на „Живи легенди“ е дело наНики Илиев и Саня Борисова, които го пишат по време на медения си месец в Сицилия. Историята разказва за Павел ( в ролята Орлин Павлов), който е малко над 30-те и работи на висок пост в елитна банка. Един ден претърпява инцидент и изпада в кома. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо от времето след абитуриентския си бал. Следователно хората, които той чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Затова решава да се върне в родния си град и да ги открие. Там Павел се забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота му по неочакван дори и за него начин…

Специална роля във филма е отделена на италианската звезда МикелеПлачидо, който играе художник и баща на героинята на Саня.

Филмът е заснет в рамките за един месец на следните локации: Русалка, Балчик, Летище Варна, Журналист, Шабла, Златни пясъци, София, Монако и Ница. Повечето актьори се преминали специална подготовка за ролите си. Орлин Павлов изучава нови хип-хоп танци, Саня Борисова изучава италиански език за сцените, заснети в партньорство с МикелеПлачидо. МикелеПлачидо снима голяма част от ролята си навръх рождения си ден 19-ти Май.

Любопитен факт около създаването на „Живи легенди“ е, че не е правен специален кастинг за ролите, а повечето персонажи са създадени специално за актьорите, които ги играят. Филмът е реализиран изцяло с частни средства с подкрепата от рекламодатели.

„Живи легенди“ можете да гледате в Cine Grand от 14 февруари в следните часове:

TSAR LOUNGE:
12:15, 14:30, 17:00, 19:30, 21:45

Стандартна зала:
11:00, 13:15, 15:45, 18:30, 20:30, 22:30


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg