Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам, Брус Уилис и цял куп звезди в Банско

Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам, Брус Уилис и цял куп звезди в Банско
В лентата, чийто режисьор е Саймън Уест, се снимат великите актьори Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам, Брус Уилис, Джон Траволта, Джет Ли.
Cinefish.bg

Филми
Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам, Брус Уилис и цял куп звезди в Банско

11.09.2011, 13:37  |   Видяна: 3914  |   actualno.com  |   ФИЛМ
В средата на ноември в града пристигат легенди на киното, за да снимат продължението на хитов екшън – „The Expendables 2”, съобщава АСН.

Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам, Брус Уилис и цял куп звезди в БанскоВ лентата, чийто режисьор е Саймън Уест, се снимат великите актьори Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам, Брус Уилис, Джон Траволта, Джет Ли. За част от сцените филмовата компания „Ню Бояна” е харесала старинния квартал „Света Троица” в най-добрия ни зимен курорт.

Кметът на община Банско Александър Краваров вече получи писмо от Веселин Караджов, директор “Продукция” на филмовата компания. В него се казва, че през 2011 г. дружеството планира да заснеме най-мащабния проект, осъществяван на територията на България, който е с работно заглавие “Заменимите 2”. За целта предварително са извършени огледи от творческия екип на продукцията. Решението е, че някои от епизодите трябва да се снимат във възрожденския квартал на Банско. Това ще стане в средата на месец ноември.

Представителите на компанията искат разрешение от градоначалника Краваров за провеждане на снимките. В отговор на писмото кметът бе категоричен, че напълно подкрепя проекта и ще направи всичко възможно снимките в курорта Банско да бъдат осъществени, а актьорите, участващи във филма, да се чувстват като у дома си. „Няма да вземем никаква такса за снимането на епизодите. Ако се правят някакви допълнителни декори в старинния квартал, то ще го съгласуваме с Националния институт за опазване на недвижимите културни ценности, защото този район е културен паметник с национално значение”, каза за „Стандарт” кметът Александър Краваров.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
flyingstep... Положително
1 12.09.2011, 12:23
Оценка: 1
1 гласа

dano bude 2 puti po-dobur ot 1

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg