Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Анимации ще радват децата в навечерието и в първите дни на Новата 2011 г.

Анимации ще радват децата в навечерието и в първите дни на Новата 2011 г.
Анимации ще радват децата в навечерието и в първите дни на Новата 2011 г.
Cinefish.bg

Тв новини
Анимации ще радват децата в навечерието и в първите дни на Новата 2011 г.

29.12.2010, 11:07  |   Видяна: 9039  |   синефиш.бг  |   ТВ
Най-малките зрители на ТВ+ ще имат богат избор от детски филмчета по Нова година. Екипът на телевизията помисли и за тези си зрители и предоставя богата палитра от анимации за тях.

Най-малките зрители на ТВ+ ще имат богат избор от детски филмчета по Нова година.

Започва се с „Щастливият елф”, после ТВ+ пренася децата в света на „Тролове и гноми” към филмчето „Дон Кихот” до „Умникът Джак”. Детско филмче със странно заглавие също ще радва децата – „И не заживели щастливо” та чак до „Кирику и дивите животни”.

„Щастливият елф”, който донася радост за децата от затънтено градче по Коледа най-малките зрители на ТВ+ могат да гледат на 29ти декември от 12:20 часа на обяд.

В празничната новогодишна вечер на 31ви декември от 20:20 часа децата ще се впуснат в приключенията на „Тролове и гноми”. Разбира се, и след новогодишното празненство, децата ще имат своите моменти в ефира на ТВ+ - на 1ви януари от 10:30 часа, както и от 14:50 часа ще се излъчат анимациите „Дон Кихот” и „Умникът Джак”.  За 2ри януари остават „И не заживели щастливо” и „Кирику и дивите животни”, съответно от 10:30 часа и 12:00 часа.

За по-големите, напомняме, че ТВ+ е приготвила страхотна новогодишна програма - “Големият Плюс – Da Hole & TV+ party”. За първи път българска телевизия лансира изцяло джазирана програма, с елементи на фолклор, поп и... ромска музика.

В ефира на ТВ+ зрителите ще се срещнат с фолклорния славей Янка Рупкина, “Михаил Йосифов Секстет”, формация “Джазаница” и “Романено бенд проджект”, както и една от най-успешните клубни банди – “Три О Файв”. Освен  страхотните изпълнения на групите, в новогодишната програма на ТВ+ участие ще вземат и  новите солови изпълнители Милица Гладнишка, Цветелина Чендова и участниците в музикалния формат Music Idol – Павел и Шанел.

На 31 декември, малко след 21:30 часа, ТВ+ ще излъчи “Големият Плюс”, защото така им харесва. Ще се хареса и на Вас!
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg