Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Акценти в програмата на Diva Universal през декември 2012 г.

Акценти в програмата на Diva Universal през декември 2012 г.
Акценти в програмата на Diva Universal през декември 2012 г.
Cinefish.bg

Тв новини
Акценти в програмата на Diva Universal през декември 2012 г.

14.11.2012, 19:46  |   Видяна: 1878  |   Press Release  |   ТВ
Филмови премиери
Всеки вторник в 21:00 часа

Обикновено в романтичните комедии рядко става дума за политика, но в „Синия щат“ ще видим Брекин Майер в ролята на демократ, решен да изпълни даденото на пияна глава обещание да напусне Щатите, ако Джордж Буш бъде преизбран за президент. Той планира да се ожени за канадка с цел гражданство, както впрочем и Кло (Анна Пакин), но плановете може да се объркат.

Когато Хари реши да се жени“ е романтичен филм, в който желанието на един мъж от индиано-американски произход за традиционна женитба го поставя в риск да не забележи идеалното момиче.

В друг премиерен филм по Diva Universal - „Представи си“, едно момиче е поканено на празненство от най-популярното момче в училището, но има обстоятелства, които усложняват ситуацията…!

Коледни филми
От 3ти декември, всеки ден в 15:00 часа

Този месец на весели семейни забавления започва с „Отменете Коледа“, с участието на Джъд Нелсън. Само месец преди празника Дядо Коледа е принуден да се дегизира, за да промени поведението на две егоистични момчета.

Случай като за Коледа“ е актуализирана версия на класическия “Чудото на 34-та улица“, с участието на бившия супермен Дийн Каин в ролята на самотен адвокат, който е принуден да защитава Дядо Коледа в съда.

В „Имел над Манхатън“ инициативата се поема от съпругата на Дядо Коледа (Теди Муър), която се опитва да съживи западащия коледен дух на съпруга с посещение на място, където магията на празника все още е на почит – град Ню Йорк. С участието на Триша Хелфър.

Сериали

Отчаяни съпруги
сезон 2
От понеделник до четвъртък в 20:00 часа

Продължава популярният разказ за живота в градските покрайнини на „Уистирия Лейн“ и за скандалите зад бляскавата му външност.

Голямата загадка този сезон е новата съседка Бети Епълуайт (Алфри Уудард) – наглед твърде приятна жена, която обаче крие тъмна тайна дори по стандартите на тази улица! Междувременно Гейбриъл (Ева Лонгория) се подготвя за майчинството, а Сюзън (Тери Хатчър) се озовава в заплетена ситуация в резултат от смесването и противоречието в медицинските и емоционалните й потребности.

Анатомията на Грей
сезон 3
От понеделник до петък в 19:00 часа

Добре дошли в третия сезон на тази продължителна медицинска драма, която продължава да описва горчиво-сладките преживявания на петима млади хирурзи-стажанти в болницата „Грейс“ в Сиатъл.

Изискванията към медицинските умения на младите лекари, които вече не са новаци, ги подлагат на все по-големи изпитания, а сложният им личен живот не улеснява нещата! По-специално, новопристигналият д-р Марк Слоун (Ерик Дейн) и неговият вкус към жените може да се окаже изпитание за някои от старите персонажи.

Военни съпруги
сезон 6
По две серии всяка сряда от 21:00 часа

Сериалът продължава, проследявайки житейските изпитания обратно у дома на съпругите на военнослужещите.

Вълнението продължава с усилията на съпругите да помогнат на Джеки, която се пристрастява все повече към хапчетата, Чейс получава примамливо предложение за работа, а един генерал е удостоен с трета звездичка.

Забравени досиета
сезон 3
По две серии всеки четвъртък от 21:00 часа

Трети сезон на серийната криминална драма, показваща живота на филаделфийския полицейски отдел за стари досиета – екип, специализиран в повторното разследване на стари нерешени криминални дела.

При появата на нови доказателства екипът работи усилено, за да стигне до дъното на дела, останали нерешени с години и дори с десетилетия. С участието на Катрин Морис в ролята на старши детектив Лили Ръш.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg