Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 

Профил на ANONIMNIQ


ANONIMNIQ Регистриран:15-11-2009 14:46 Последно влизане:01-04-2011 00:30
За мен

"Everything is backwards now, like out there is the true world and in here is the dream"

пол
Мъж


рождена дата
29- 12- 1983  - 40 год.


зодия
Козирог


град
Бургас


сайт




icq


skype


Добави за приятел


yahoo


 

Последни коментари

 

ANONIMNIQ Положително
130.03.2011, 01:55
Оценка: 1
11 гласа
Коментар за: Игра SUCKER PUNCH: ИЗМИСЛЕН СВЯТ
SUCKER PUNCH е като осъзнат сън, сън, в който абсурдното е реално и ти си този, който има пълен контрол над него! Зак Снайдър за пореден път ни поднася визуална феерия, която ни сграбчва и ни помита в един неспирен празник за окото. Зашеметяваща визия, която ни оставя без дъх! Филм, в който зрителя наистина се потапя в действието и става част от приключенито. Приказен свят, който съчетава повече, от колкото можем изобщо да си представим дори с най-богатото си въображение! SUCKER PUNCH е като буря, след която - ако оцелееш - излизаш уморен (когато прожекторите в салона светнат) - но доволен! Филм, който доказва, че киното не е изгубило една от основните си функции - да отвежда зрителите далеч от скучното сиво ежедневие на реалността и да ги води в нови, невижани светове, които да ни вдъхновяват и да ни карат да мечтаем!
 
ANONIMNIQ Положително
224.03.2011, 12:25
Оценка: 1
3 гласа
Коментар за: Игра ЧЕРЕН ЛЕБЕД
Това вече е любимият ми филм на Дарън Аронофски! Надмина дори The Fountain в личния ми топ. Напрегнат психо трилър, силен драматизъм и великолепни изпълнения! А секс сцените ... просто top-notch! Направо са си празник за окото ) Определено един от малкото наистина много добри филми за последните години! На мен ми харесва това, че филма е много добре премерен и постепенно се превръща в трилър и пика е в последните 30 минути ... точно като балетна постановка е. Не е излишно затормозяващ, а и драмата е най-въздействаща точно както и при другите филми на Аронофски "Кечистът" и "Изворът на живота" - в последните секунди на филма.
Не е толкова епичен и красив като The Fountain, а по-скоро с повече мрачни нюанси и леко тягостна атмосфера, като при Pi и Requiem for a Dream, но не липсва и чисто човешкия драматизъм, като при Кечистът. Общо взето, доста е премерен филма - едновременно увлекателен, драматичен и красив по своему.
Като всички филми на Дарън Аронофски и този не е за всеки вкус Който обича мрачни психологически трилъри би трябвало да го хареса. Филма е преди всичко за обсебването от идеята да бъдеш перфектен, да бориш конкуренцията по всеки възможен начин и с цената на всичко ... за борбата със самия себе си, за нуждата да бъдеш като другите, тези, които са по-добри от теб.
В подобен род филми е много трудно да се прецени кое се случва наистина и кое не. По важното е какво иска да покаже филма.
Когато героинята на Натали Портман се запознава с момичето, в чието лице вижда конкурентка, която може да я измести.... тя се опитва да бъде като нея... и прави неща, които са и липсвали през всичките години, в които е робувала на амбициите на майка си. Така е с децата на тези родители, които се опитват да им "напишат" живота предварително.
Перфекционизма според мен е наложен от майката. След толкова години, в които тя я е подлагала на цялата тази строга дисциплина и ограничения .... и най-вероятно е искала дъщеря й да стане по-добра от самата нея ... нормално вече това да й е наложено като стремеж в живота.
За да бъде Черния лебед, тя трябваше да бъде такава ... много по-различна от това, което е била до този момент в живота. Такава, като нейната конкурентка ... по-освободена и разкрепостена.
Перфектна режисура, брилянтна игра на Натали Портман (и заслужен Оскар), въздействаща музика, атмосфера и кинематография, като във всички филми на Аронофски. Култов филм!
 
 

Последни филми

 

Генезис

Inception

Великобритания, 2010

Жанр: Екшън, Фантастика, Трилър | Режисьор: Кристофър Нолан | В ролите: Леонардо Ди Каприо, Марион Котияр, Джоузеф Гордън-Левит, Кен Уатанабе, Елън Пейдж, Майкъл Кейн, Килиън Мърфи, Том Беринджър, Лукас Хаас, Дилийп Рао, Том Харди, Пийт Постълуейт

Леонардо Дикаприо е Коб - главен изпълнителен директор на могъщо предприятие, където работи заедно със съдружника си Артър (Джоузеф Гордън-Левит).Женен за Лиса (носителката на "Оскар" Марион Котияр) Коб разработва проект, който редовно обсъжда с един университетски професор (Майкъл Кейн &q...

още »

Рейтинг: 44/100 Рейтинг Филм Рейтинг Филм Рейтинг Филм Рейтинг Филм Рейтинг Филм | Добави в любими


Аватар

Avatar

2009

Жанр: Екшън, Трилър, Фантастика | Режисьор: Джеймс Камерън | В ролите: Лаз Алонсо, Джовани Рибизи, Сам Уортингтън, Уес Стъди, Сигорни Уивър, Мишел Родригес, Зоуи Салдана, Стивън Ланг, Си Си Ейч Паундър, Джоел Дейвид Мур

Филмът проследява историята на Джейк Скъли, парализиран бивш морски пехотинец, който е изпратен в красивия, но опасен свят на Пандора да помогне на минна корпорация да събере минерал, наречен "унобтаниум"! Хората не могат да дишат въздуха на Пандора, така че те пътуват и работят в специалн...

още »

Рейтинг: 45/100 Рейтинг Филм Рейтинг Филм Рейтинг Филм Рейтинг Филм Рейтинг Филм | Добави в любими


 

Последни артисти

 

 

Последни трейлъри

 

 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg

Начало » Филми »