Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Киану Рийвс в „Хобс и Шоу“

Киану Рийвс в „Хобс и Шоу“
Cinefish.bg

Филми
Киану Рийвс в „Хобс и Шоу“

22.04.2019, 09:26  |   Видяна: 2086  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
ВНИМАНИЕ! ИНФОРМАЦИЯТА ПО-ДОЛУ СЪДЪРЖА СПОЙЛЕРИ ЗА ПРЕДСТОЯЩИЯ ХИТ „БЪРЗИ И ЯРОСТНИ: ХОБС И ШОУ“.

Продължавате ли да четете? Значи ще разберете една от най-строго пазените тайни за голяма холивудска продукция.

В „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ ще видим в неочаквана светлина Киану Рийвс! Това ще е неговият официален дебют в поредицата „Бързи и яростни“.

Киану Рийвс в „Хобс и Шоу“

Не сме предполагали, че подобно участие ще бъде толкова засекретено и ще остане такова малко преди премиерата на бъдещия хит. Вече видяхме и втория трейлър на „Хобс и Шоу“, в който Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм са в стихията си, докато се опитва да се надхитрят един друг и да се преборят със злодея Брикстън, в чиято роля ще видим Идрис Елба. Нищо обаче не подсказваше, че звезда като Рийвс също участва във филма.

В „Бързи и яростни 8“ видяхме кой е в основата на всички проблеми за Домикин Торето: Сайфър. Чарлийз Терон се представи в изненадваща светлина в тази злодейска роля и тя й донесе само суперлативи. Явно сега и Киану Рийвс ще поеме по нейните стъпки и ще е злодея в новия филм.

Киану Рийвс в „Хобс и Шоу“

Киану Рийвс в „Хобс и Шоу“За момента не знаем нищо повече за ролята му. Все пак героят му е обвързан по някакъв начин с Брикстън. Възможно е той да бъде разкрит едва на финала на филма. Според други теории героят може да се появи в сцена след финалните надписи, за да ни подгрее за продължението, с което неизбежно ще се сдобие „Хобс и Шоу“.

Рядко сме виждали звездата от „Матрицата“ в злодейска роля на екрана. Едно от малките подобни изключения е доста неприятният му герой в свръхестествения трилър с Кейт Бланшет „Дарбата“. Иначе Рийвс ще се завърне след няколко седмици към друга своя култова роля на прочутия убиец в „Джон Уик 3“.







Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg