Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Всички звезди от оригинала се завръщат в „Аладин 2“

Всички звезди от оригинала се завръщат в „Аладин 2“
Всички звезди от оригинала се завръщат в „Аладин 2“
Cinefish.bg

Филми
Всички звезди от оригинала се завръщат в „Аладин 2“

13.02.2020, 11:33  |   Видяна: 887  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Отново ни предстои да се завърнем в Аграба. Още през миналата година стана ясно, че „Дисни“ планират продължение на игралната версия на „Аладин“, но вече това е официално потвърдено. Освен това отново ще видим на екрана Мена Масуд, Наоми Скот и Уил Смит съответно в ролите на Аладин, Жасмин и Джин.

Ще има продължение на филма Аладин

Сценаристи на продължението ще бъдат Джон Гатинс („Полет“) и Андреа Берлоф („Бандата от Комптън“). Очакванията са Гай Ричи да се завърне на режисьорския стол. Продуценти ще са отново Дан Лин и Джонатан Ейрих.

Знаем, че „Аладин 2“ ще е директно продължение на историята от първия филм. Според някои източници „Дисни“ ще черпят идеи за него от други приказки от сборника „Хиляда и една нощ“.

Игралната версия на „Аладин“ се превърна в един от най-големите хитове за изминалата година с приходи 1,05 милиарда долара. „Дисни“ ще продължат в същия дух и вече се подготвят игрални версии на „Лило и Стич“, „Бамби“ и „Питър Пан“, а Робърт Земекис ще ни представи своя версия на „Пинокио“.

Все още не е ясна премиерната дата на „Аладин 2“. Ако и той повтори успеха на оригинала, почти сигурно ще видим и трети филм, точно като с анимационните версии.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg