Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Внукът на Джак Никълсън поема по неговите стъпки

Внукът на Джак Никълсън поема по неговите стъпки
Внукът на Джак Никълсън поема по неговите стъпки
Cinefish.bg

Артисти
Внукът на Джак Никълсън поема по неговите стъпки

18.12.2019, 09:19  |   Видяна: 2205  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Той е само на 20 години и тепърва ще чуваме по-често името му. Казва се Дюк Никълсън и е внук на една от легендите в Холивуд. Но когато си роднина на Джак Никълсън, няма как да стоиш в страни от светлините на прожекторите.

А Дюк вече започва да гради своята кариера и участва в един от хитовете на 2019 – страховития втори филм на Джордан Пийл „Us“. Освен това се снима в нарко драмата „Dreamland“, както и на обложката на последния албум на Лана Дел Рей „Norman Fucking Rockwell“, с която са близки приятели.

Внукът на Джак Никълсън поема по неговите стъпки

Бъдещата звезда често се вижда с прочутия си дядо, който наскоро навърши 82 години.
Джак е бил домакин на семейната сбирка по случай Денят на благодарността. Дюк споделя, че дядо му, който изчезна от публичното пространство през последните години, не е загубил форма и се чувства добре.

Внукът на Джак Никълсън поема по неговите стъпкиМайката на Дюк е Дженифър Никълсън, моден дизайнер със свой собствен бутик. Баща му Марк Норфлийт е бивш професионален сърфист. Именно той кръщава сина си на легендарния хавайски сърфист Дюк Каханамоку. Бабата на Дюк е бившата актриса Сандра Найт, с която Джак се запознава по време на снимките на филм на Роджър Корман от 1963 г.

Дюк е много висок и по очите и веждите поразително прилича на дядо си. Той нямал намерение да се занимава с кино, но едва 15-годишен заснема своя първи късометражен филм „The Happy Fisherman“. Баба му го подготвя да запише свое видео за прослушване за роля в „Us“. Самият Джордан Пийл не знаел, че той е внук на Никълсън, само му казал... да не се подстригва преди началото на снимките.   


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg