Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Уил Фарел и Марк Уолбърг ще си партнират в комедията “Turkey Bowl”

Уил Фарел и Марк Уолбърг ще си партнират в комедията “Turkey Bowl”
Комедийната звезда Уил Фарел - във футболната комедия “Turkey Bowl”
Cinefish.bg

Артисти
Уил Фарел и Марк Уолбърг ще си партнират в комедията “Turkey Bowl”

18.05.2011, 11:36  |   Видяна: 2996  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Комедийната звезда Уил Фарел и номинирания за “Оскар” Марк Уолбърг ще изпълнят главните мъжки роли във футболната комедия “Turkey Bowl”. Сценарият на филма, по който все още се работи, бе закупен от студиото Warner Bros само преди няколко дни, а продуцентите го описват като комбинация между хитовите комедии “Свободна игра” и “Водещият”.

Въпреки, че проекта е във все още в ранен етап на развитие, Уил Фарел и Марк Уолбърг са потвърдили пред продуцентите че ще участват, а освен тях, във филма ще се появи и звездата от “Пърл Харбър” и “От другата страна”, Алек Болдуин.

Сюжетът на “Turkey Bowl” ще разказва за жителите на две малки градчета, които са фанатизирани почитатели на американския футбол. Всяка година се организира по една среща между отборите на двата града, а резултатът, независимо от това кой е победил, е един и същ – обиди, масов бой и арести. Уил Фарел и Марк Уолбърг ще изпълнят ролите на двете най-големи звезди на отборите, които са противници не само на игрището, но и извън него.

Комедийната звезда Уил Фарел и номинирания за “Оскар” Марк Уолбърг ще изпълнят главните мъжки роли във футболната комедия “Turkey Bowl”. “Turkey Bowl” ще бъде второто общо сътрудничество между Фарел и Уолбърг. Миналата година, двамата актьори изпълниха главните роли в полицейската екшън-комедия “Ченгета в резерв”, която се превърна в международен хит с приходи от над 170 милиона долара.

Заради този успех и най-вече заради екранната химия между двамата актьори, от Warner Bros им предоставиха още една възможност да се появят заедно на големия екран.

Един от продуцентите на “Turkey Bowl” ще бъде режисьора на “Ченгета в резерв”, Адам МакКей. МакКей разкри, че във футболната лента, по примера на “Водещият”, ще има кратки появи и на други известни холивудски актьори.

МакКей: “Сцената с боя между репортерите във “Водещият” беше страхотна. Не само че бе много смешна, но и участниците в нея успяха да ме изненадат – никой не би предположил, че Тим Робинс ще се появи във филма, и то точно в тази сцена. Подобен момент ще има и в “Turkey Bowl”. Все още не мога да говоря за това, но смятам, че ще се получи една невероятно забавна сцена.”

Относно изпълнителите на главните роли, Адам МакКей заяви:

“Заедно, Марк и Уил просто нажежават екрана. Двамата са толкова различни, и в това според мен се крие и успеха на тяхното партньорство. Докато снимахме “Ченгета без значки”, енергията на снимачната площадка не спадаше. Нямам търпение да ги видя отново пред камерата.”

Все още незавършения сценарий на “Turkey Bowl” e дело на Робърт Карлок (“Приятели”), Скот Силвери (“Луд по теб”) и Оуен Бърк (“Полу-професионалисти”), а Адам МакКей ще продуцира, заедно с Крис Хенчи (“Изпозагубеният свят”) и Уил Фарел.

Все още не е избран режисьор за проекта, и за момента не се разкрива кои други актьори ще партнират на Уил Фарел, Марк Уолбърг и Алек Болдуин.

От Warner Bros се надяват снимките на комедията да започнат в края на тази година, а според първоначалната информация, световната премиера на “Turkey Bowl” ще се състои през есента на 2012-та година.


deadline.com
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg