Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Шокиращите разкрития в първия трейлър на „Бързи и яростни 9“

Шокиращите разкрития в първия трейлър на „Бързи и яростни 9“
Cinefish.bg

Филми
Шокиращите разкрития в първия трейлър на „Бързи и яростни 9“

01.02.2020, 19:35  |   Видяна: 2779  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Вече е факт първия трейлър на един от най-очакваните хитове на 2020 г. Вин Дизел се завръща в ролята на Доминик Торето в „Бързи и яростни 9“, известен с подзаглавието „Fast Saga“. Този път залозите са по-емоционални от всякога, защото героят му трябва да се погрижи за своето истинско семейство.

До премиерата на трейлъра, представен с грандиозен концерт в Маями с участието на Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna и Ludacris, не знаехме много подробности за сюжета. Известно беше, че Джордана Брустър се завръща в ролята на Мия, че Джон Сина е сред новите попълнения в бързия и яростен отбор и че това ще е първият филм без участието на Дуейн Джонсън, включил се в поредицата с „Бързи и яростни 5“.Две са големите разкрития в трейлъра. Вече знаем, че героят на Сина ще е основният злодей във филма. По-шокиращ е фактът, че той е Джейкъб Торето, по-малкия брат на Дом. В трейлъра виждаме, че Джейкъб е професионален убиец, крадец и истинска фурия зад волана. Той се е съюзил със Сайфър, героинята на Чарлийз Терън, като залогът е да убие своя брат.

Другата голяма новина е, че Хан е жив. Появил се за първи път в третия филм, в който действието се развиваше в Токио, героят на Гунг Канг бе сред любимците на феновете. Той обаче стана жертва на Декарт Шоу (Джейсън Стейтъм) в „Бързи и яростни 6“. Вече е ясно, че Хан все пак е оцелял и отново ще се включи към отбора на Дом.

Излишно е да коментираме всички каскади и зрелищни сцени, загатнати в първия трейлър на „Бързи и яростни 9“, чийто режисьор е Джъстин Лин. Очакваме премиерата на 22 май.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg