Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Рейчъл Уайз продуцира и участва в „Lanny“

Рейчъл Уайз продуцира и участва в „Lanny“
Cinefish.bg

Артисти
Рейчъл Уайз продуцира и участва в „Lanny“

08.03.2019, 09:03  |   Видяна: 236  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Тя беше едно от най-коментираните имена в сезона на наградите. Рейчъл Уайз бе затрупана със суперлативи за участието си във филма на Йоргос Лантимос „Фаворитката“. Тя бе номинирана за „Оскар“ и „Златен глобус“ и бе отличена с БАФТА. Вече е ясно кой ще е следващия й проект – екранизация по бестселъра на Макс Портър „Lanny“.

Рейчъл Уайз продуцира и участва в „Lanny“

Действието в романа се развива в околностите на Лондон, в малко селце, в което всеки е наясно с живота на съседа си. Тук местните деца са плашени с мистична фигура на мъртвец, която рисуват по стените със странни зелени мустаци. Тази фигура със статут на градска легенда обаче се оказва съвсем истинска и очаква някой да го открие.

Страховитото създание си харесва новото пакостливо момче, чийто родители наскоро са се пренесли в селото – Лани. Няколко души изчезват безследно и скоро местните власти са изправени през бедствено положение, а селото вече никога няма да бъде същото.


Все още не е обявено нито едно име от творческия екип, нито знаем каква точно ще е ролята на Уайз. Тя обаче ще бъде и продуцентка на филма, заедно с BBC Films и Тристан Голигър от продуцентската компания The Bureau. „Ние се влюбихме в този прекрасен роман и нямаме търпение да открием точния сценарист и режисьор, който да пренесе тази открояваща се и затрогваща история на екрана“, споделя Голигър.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg