Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Патрик Демпси напуска сериала "Анатомията на Грей"

Патрик Демпси напуска сериала Анатомията на Грей
Патрик Демпси сложи край на предположенията за бъдещето му в хитовия медицински сериал "Анатомията на Грей", като заяви, че предстоящият осми сезон ще бъде последен за него.
Cinefish.bg

Артисти
Патрик Демпси напуска сериала "Анатомията на Грей"

03.06.2011, 11:26  |   Видяна: 6488  |   club.bg  |   АРТИСТ
Патрик Демпси сложи край на предположенията за бъдещето му в хитовия медицински сериал "Анатомията на Грей", като заяви, че предстоящият осми сезон ще бъде последен за него, пише в. "Дейли експрес".

Патрик Демпси сложи край на предположенията за бъдещето му в хитовия медицински сериал "Анатомията на Грей", като заяви, че предстоящият осми сезон ще бъде последен за него, пише в. "Дейли експрес".Актьорът изпълнява ролята на д-р Дерек Шепърд, наричан още д-р Блян. Демпси се снима в сериала от самото му начало през 2005 г. и неизменно радва многобройните си почитателки пред малкия екран.

В интервю за италианското издание на сп. "Венити феър" обаче актьорът е споделил, че сезон 2011-2012 на "Анатомията на Грей" ще бъде последен за него. "Не знам какво ще се случи с останалите герои, но за мен това е краят", казва Патрик Демпси.

Ролята в хитовия сериал помогна на актьор да съживи кариерата си в киното. През последните години Демпси се снима в редица холивудски продукции, сред които "Омагьосана" и "Шаферът". Почитателите на актьора ще го видят и в продължението на "Трансформърс". БТА
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg