Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи поглед към героя на Антъни Хопкинс от предстоящия “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2”

Първи поглед към героя на Антъни Хопкинс от предстоящия “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2”
“БСП - Бесни Страшни Пенсии 2” ще тръгне по световните киноекрани от 2-ри август, следващата година.
Cinefish.bg

Филми
Първи поглед към героя на Антъни Хопкинс от предстоящия “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2”

30.10.2012, 14:31  |   Видяна: 1492  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

В началото на летния сезон беше разпространена новината, че носителя на “Оскар” Антъни Хопкинс най-вероятно ще се присъедини към актьорския състав на “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2”. Звездите от първия "БСП - Бесни Страшни Пенсии" - Брус Уилис, Джон Малкович, Хелън Мирън и Мери-Луис Паркър бяха потвърдени за участие от компанията Съмит Ентъртейнмънт, но в продължение на няколко месеца не се разкриваше официална информация относно Антъни Хопкинс.

Наблюдатели смятаха, че 74-годишния актьор отказал да изиграе отрицателната роля. Снимачният процес на “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2” започна в началото на този месец и малко по-рано днес бяха разпространени няколко нови кадри от снимачната площадка в Лондон, които потвърждават, че въпреки липсата на официално потвърждение от страна на студиото Антъни Хопкинс все пак е част от актьорския екип.

Първи поглед към героя на Антъни Хопкинс от предстоящия “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2”На качените в интернет снимки се вижда не само Хопкинс, но и вече споменатите Брус Уилис, Джон Малкович и Мери-Луис Паркър, които отново се превъплъщават в ролите на пенсионирания агент от ЦРУ Франк Моузес, непредсказуемия Марвин Богс и бившата общинска работничка Сара Рос.

Действието на първата част се развиваше в Съединените щати, но продължението ще отведе главните герои в Русия и в няколко европейски градове, сред които се отличават Париж и Лондон. За момента няма подробни детайли относно сюжета на “БСП 2” и единственото което се знае е, че предвожданата от персонажа на Брус Уилис група ще се изправи срещу “екип от ловки и изобретателни престъпници опериращи в Европа”.

Въпреки че оригиналния филм спечели 200 милиона долара в световен мащаб режисьора Робърт Швентке отказа да режисира втората част и от студиото го замениха с Дийн Парисо, чиито най-известни филми до момента са “Галактическо приключение” и комедията с Джим Кери “Купон с Дик и Джейн”. По думите на Парисо, “БСП 2” ще бъде по-мащабен от предшественика и ще предостави няколко неочаквани изненади:

“Основното когато правиш продължение е да запазиш елементите, които са превърнали първия филм в успех. Но това не е достатъчно. Хората не искат директно повторение на това което вече са гледали. Затова беше много важно да се оформи история, която да поднесе изненади и да държи зрителите под напрежение като в същото време бъде запазен хумора и забавните отношения между главните герои. В това отношение сценаристите свършиха много добра работа.”

Първи поглед към героя на Антъни Хопкинс от предстоящия “БСП - Бесни Страшни Пенсии 2”

Освен вече споменатите актьори в “БСП 2” ще видим още носителката на “Оскар” Катрин Зита-Джоунс, Дейвид Тюлис, Лий Байънг Хън и Нийл МакДона. Джоунс е в ролята на руска двойна агентка, а Тюлис се превъплъщава в образа на мистериозния дилър на секретна информация “Жабата”, който е получил прякора си след като е успял да отрови водата на Кремлин използвайки отровна амазонска жаба.

Снимките на “БСП 2” протичат в момента в Лондон и веднага след това екипа ще се премести в щата Вирджиния. Сценарият на шпионската екшън-комедия е написан от дуото зад “Бойни корабиЕрик Хобер и Джон Хобер, а продуцент е Лоренцо ди Бонавентура (“Трансформърс”).

От компанията Съмит Ентъртейнмънт осигуриха бюджет от около 70 милиона долара.

“БСП - Бесни Страшни Пенсии 2” ще тръгне по световните киноекрани от 2-ри август, следващата година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg