Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Официални снимки от триизмерната фантастика “Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението”

Официални снимки от триизмерната фантастика “Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението”
Световната премиера на дългоочакваното триизмерно продължение на “Призрачен ездач” ще бъде на 17-ти февруари, 2012-та година.
Cinefish.bg

Филми
Официални снимки от триизмерната фантастика “Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението”

29.07.2011, 10:20  |   Видяна: 9121  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Преди няколко дни, в интернет бяха разпространени три снимани от списание Empire кадри от предстоящия комиксов екшън “Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението”. Сега, от Columbia Pictures публикуваха официално същите снимки, на които по-добре могат да бъдат видени главния герой Призрачния ездач, в изпълнение на носителя на “Оскар”, Никълъс Кейдж, и актьора Идрис Елба, чиито персонаж, Моро, е в центъра на скоростно преследване.

Преди няколко дни, в интернет бяха разпространени три снимани от списание Empire кадри от предстоящия комиксов екшън “Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението”.

“Духът на отмъщението” е продължение на режисирания от Марк Стивън Джонсън хит “Призрачен ездач”, който се завъртя по кината по кината през 2007-а година, и завърши представянето си със световни приходи от над 220 милиона долара. Въпреки успеха на филма, желанието на продуцентите от Columbia Pictures бе продължението да притежава съвсем различен стил и да бъде значително по-мрачно от оригинала.

Това беше и причината поради която за режисьори на “Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението” бяха избрани създателите на “Огън в кръвта” и “Геймър”, Брайън Тейлър и Марк Невалдайн, за които продукцията отбелязва първи високобюджетен холивудски проект.

Преди няколко дни, в интернет бяха разпространени три снимани от списание Empire кадри от предстоящия комиксов екшън “Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението”.

Въпреки смяната на режисьорите и по-голямата част от екипа, звездата от първия филм, Никълъс Кейдж, се съгласи да се завърне за втори път в ролята на бившия каскадьор Джони Блейз и неговото алтер-его Призрачния ездач. Партньори на Кейдж в продължението са актьорите Киаран Хиндс (“Маями Вайс”), Джони Уитуърт (“Емпайър Рекърдс”), Виоланте Пласидо (“Американецът”) и вече споменатия Идрис Елба.

Действието на “Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението” ще се развива няколко години след събитията, които бяха описани в първия филм. Джони Блейз е в изгнание, тъй като е убеден, че силите му са проклятие, което влияе по отрицателен начин на всички хора около него. Но след като бива помолен за помощ от Моро (Идрис Елба), който е член на таен монашески орден, Блейз отново се завръща в човешкия свят. Задачата му е да опази животите на млада майка и нейния син, които са преследвани от тайнствения Роарк (Джони Уитуърт), който от своя страна знае всичко за Джони Блейз и алтер-егото му Призрачния ездач. Много скоро, Блейз открива, че Роарк не е човешко същество, а един от най-доверените слуги на самия Дявол (Киаран Хиндс).

Преди няколко дни, в интернет бяха разпространени три снимани от списание Empire кадри от предстоящия комиксов екшън “Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението”. Режисьорът Брайън Тейлър: “Филмът дава ново начало на тази поредица. Всичко, освен участието на Никълъс Кейдж, ще бъде ново и различно. Искахме главния герой също да изглежда по-различно. Историята на призрачния ездач е разширена, ще покажем неща от миналото му които не бяха показани в първия филм, а местата на които снимахме се различават напълно от показаното в оригинала. Исках да направим филм, който аз, като зрител, с удоволствие бих гледал. Направихме неща с призрачния ездач които не са били показвани дори и в оригиналните комикси.  Надяваме се, че феновете ще оценят това.”

Снимките на “Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението” вече приключиха, и в момента режисьорите работят по монтажа и множеството сцени с визуални ефекти. Филмът бе заснет с бюджет от 75 милиона долара, а екипа работеше предимно в Румъния и Турция.

Сценарият на лентата, която ще бъде конвертирана в 3D формат, е написан от Скот Гимбъл (“Апартаментът на Джо”), Дейвид Гойър (предстоящия “Черният рицар: Възраждане”) и Сет Хофман (сериала “Доктор Хаус”), а продуценти са Ави Арад (“Железният човек”) и Майкъл Де Лука (“Социалната мрежа”).

Според последните слухове, от компанията Columbia Pictures са останали доволни от постигнатото от режисьорите Брайън Тейлър и Марк Невалдайн, и ако “Призрачен ездач 2: Духът на отмъщението” се представи добре в бокс офиса, те ще бъдат привлечени и за третия филм от поредицата.

Световната премиера на дългоочакваното триизмерно продължение на “Призрачен ездач” ще бъде на 17-ти февруари, 2012-та година.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg