Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Мел Гибсън става дядо Коледа

Мел Гибсън става дядо Коледа
Мел Гибсън става дядо Коледа
Cinefish.bg

Артисти
Мел Гибсън става дядо Коледа

09.05.2019, 09:48  |   Видяна: 706  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Наскоро го гледахме в коледната комедия „Баща в излишък 2“ и ето, че той ще ни предложи нещо в същия дух. Мел Гибсън ще играе ролята на дядо Коледа в черната екшън комедия „Fatman“. Снимките ще започнат в началото на 2020 г. в Канада.

Мел Гибсън в Daddys home 2

Гибсън ще ни представи герой, който няма нищо общо с познатия образ на добрия старец. Неговият дядо Коледа ще е груб и недодялан и ще се бори да запази своя все по-замиращ бизнес. Междувременно той ще трябва да се справи и с един недоволен младеж. 12-годишният Били решава да наеме убиец, който да убие дядо Коледа, който си позволява да остави парче въглен в неговия чорап за подаръци.

Режисьори на тази нестандартна комедия ще са братята Йън и Ишъм Нелмс („Престъпления в малкия град“). Те са и автори на сценария, а сред продуцентите са Дейвид Гордън Грийн и Дани МакБрайд.

Освен в „Баща в излишък 2“, гледахме Гибсън и в криминалната история „Dragged Across Concrete. Предстоят да излязат няколко нови филм с негово участие, включително „The Professor and the Mad Man“ с Шон Пен, фантастиката „Boss Level“ и екшъна „War Pigs“. След номинацията за „Оскар“ за режисурата на „Възражение по съвест“, той се подготвя да режисира нови два проекта – продължението на „Страстите Христови“ и римейк на уестърн класиката „Дивата банда“.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg