Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Мегън Фокс - с роля в новия филм на режисьора Джъд Апатоу

Мегън Фокс - с роля в новия филм на режисьора Джъд Апатоу
Cinefish.bg

Артисти
Мегън Фокс - с роля в новия филм на режисьора Джъд Апатоу

17.03.2011, 12:27  |   Видяна: 4028  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Звездата от “Трансформърс”, Мегън Фокс, води преговори за участие в новия, все още неозаглавен, комедиен филм на сценарист-режисьора на “40-годишният девственик”, Джъд Апатоу. Според източници от студиото Universal Pictures, Апатоу е написал една от ролите във филма специално за Фокс, чието участие се очаква да бъде потвърдено до няколко дни.

Подробности относно сюжета и ролята на Фокс не се разкриват, но се знае че лентата ще се фокусира върху историята на героите Пийт и Деби, които бяха представени за първи път във филма на Апатоу от 2007-а година, “Позабременяла”. Актьорите Пол Ръд и Лесли Ман, които изпълниха двете роли, вече потвърдиха участието си в новата комедия.

След като отпадна от актьорския състав на третия филм от блокбастър-поредицата “Трансформърс”, Мегън Фокс се насочи към независими и нискобюджетни продукции като “Passion Play”, в който си партнира с Мики Рурк, и “Friends with Kids”, чиито снимки приключиха преди две седмици.

Ако всичко протече по план, новия филм на Джъд Апатоу ще отбележи завръщането й към студийните холивудски продукции.

Апатоу заяви, че се надява да привлече и някои от другите актьори участвали в “Позабременяла”, но увери че въпреки това, бъдещата продукция няма да бъде продължение.

Апатоу: “Няма да правим продължение на “Позабременяла”. Няма какво повече да се разкаже. Но Деби и Пийт са герои, които аз обичам, и които се харесаха на публиката още след първите тестови прожекции. Искам да разкажа тяхната история. Още докато писах сценария на “Позабременяла” си казах, че тези двамата заслужават свой отделен филм.”

Режисьорът също разкри, че действието на филма ще се развива пет години след събитията описани в “Позабременяла”. Според източници близки до проекта, освен Пол Ръд, Лесли Ман и Меган Фокс, в лентата ще участват и няколко “известни комедийни актьори”, чиито имена за момента се пазят в тайна.

Сценарият на комедията е на Джъд Апатоу, който също така ще бъде и продуцент, заедно с Бари Мендел (“Шесто чувство”), Клейтън Таунзенд (“Бързи и яростни: Tokyo Drift”) и Ерик Бейърс (“Лъжльото”).

Снимките на все още неозаглавения филм започват това лято, а световната премиера ще бъде на 1 юни 2012-та година.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg