Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Мат Деймън: Аз съм агресивен нарцис

Мат Деймън: Аз съм агресивен нарцис
Мат Деймън: Аз съм агресивен нарцис
Cinefish.bg

Артисти
Мат Деймън: Аз съм агресивен нарцис

04.01.2016, 09:22  |   Видяна: 1810  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Въпреки че за някои актьори да играят без екранен партньор би било голямо предизвикателство, Мат Деймън споделя шеговито, че не е имал проблеми с това в „Марсианецът”, защото „Аз съм агресивен нарцис и за мен това беше съвсем естествено.”

Деймън и режисьорът на филма Ридли Скот присъстваха на разговор със зрителите след прожекция на филма в рамките на Международния филмов фестивал в Палм Спрингс. „Марсианецът” е първият съвместен проект между двамата, а актьорът отбелязва, че Скот „работи с един и същи екип, защото хората му не искат да пропуснат и един негов филм.”

За сцената, в която героят му е изпратен в орбита с надежда останалите от екипажа да успеят да го качат на кораба, Скот изненадал актьора като без да го предупреди му пуснал да чуе гласовете на останалите актьори, които вече били заснели сцената си. „Когато осъзнах, че те са прекарали година в космоса, само за да спасят героя ми, се разплаках – казва Деймън. – Това не беше планирано, но беше идеалната ситуация, в която режисьорът създава условията, които ти помагат да усетиш какво се случва с героя ти.”

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg