Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Любопитно за "Убийствен пъзел 5"

Любопитно за Убийствен пъзел 5
Саундтракът на "Убийствен пъзел 5" отново включва много звезди от индъстриал рок сцената, измежду които Ministry, Revolting Cocks, Skinny Puppy, Prong, Filter и Чарли Клаузър (ex-Nine Inch Nails)
Cinefish.bg

Теми
Любопитно за "Убийствен пъзел 5"

30.10.2008, 18:17  |   Видяна: 3779  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
· Участието на Дони Уолбърг във франчайза "Убийствен пъзел" приключва с петата част, където го виждаме само като архивни материали и една снимка.

· В интервю през 2008 Дейвид Хакл потвърждава, че режисьорската версия на "Убийствен пъзел 5" (която излиза на DVD през 2009), ще е 14 минути по-дълга от тази, която върви в кината. Хакл също споменава, че редица сцени ще бъдат пренаредени по различен начин.

· Саундтракът на "Убийствен пъзел 5" отново включва много звезди от индъстриал рок сцената, измежду които Ministry, Revolting Cocks, Skinny Puppy, Prong, Filter и Чарли Клаузър (ex-Nine Inch Nails).

· Когато агент Страм започва разследването, той използва компютър на ФБР, за да провери името на Сет. Чуваме го бързо да натиска много повече клавиши, отколкото знаците които се показват в полето "търсене" на екрана.

· Следващата, шеста част от поредицата "Убийствен пъзел", се очаква да излезе през 2009 година, отново в навечерието на Хелоуин. Договор за продължението е подписала и американската звезда от гръцки произход Костас Мандилор. Филмът ще бъде режисиран от монтажиста на всички филми от поредицата досега - Кевин Гретерт. Сценаристите ще бъдат същите - Маркъс Дънстън и Патрик Мелтън. Работата по продукцията вече е започнала.

· Последните четири филма „Убийствен пъзел" спечелиха по 30-34 милиона и до един се наредиха в топ 10 на най-добрите октомврийски дебюти за всички времена. Приходите на петте филма само от САЩ общо са 316.2 милиона долара, като се очаква да достигнат 350 милиона, или средно по 70 милиона на филм, преди да се добавят световните приходи и тези от видео продажби и наем.


Още горещи теми:
Готови ли сте за КИНОМАНИЯ?
Оригинални ли са оригиналните заглавия?

Любопитно за "Лакомия"
Антони Христов от PIXAR
Войните в киното


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Неутрално
1 28.11.2010, 07:43
Оценка: 0
0 гласа

убийствена поредица

 
 
 
lus Неутрално
2 17.11.2010, 04:52
Оценка: 0
0 гласа

Когато агент Страм започва разследването, той използва компютър на ФБР, за да провери името на Сет. Чуваме го бързо да натиска много повече клавиши, отколкото знаците които се показват в полето "търсене" на екрана.
Нормално

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg