Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

јртисти »збраха актьора, който ще изиграе рол€та на «оро в предсто€щи€ УZorro RebornФ

»збраха актьора, който ще изиграе рол€та на «оро в предсто€щи€ УZorro RebornФ
»збраникът е 34-годишни€т мексикански актьор √аел √арси€ Ѕернал, познат на зрителите с изпълнени€та си в лентите У» твойта майка същоФ, Уѕарче от –а€Ф и Ућотоциклетни дневнициФ.
Cinefish.bg

јртисти
»збраха актьора, който ще изиграе рол€та на «оро в предсто€щи€ УZorro RebornФ

17.02.2012, 11:23  |   ¬ид€на: 3849  |   синефиш.бг  |   ј–“»—“

«а последен път, известни€ маскиран герой «оро се по€ви на големи€ екран в режисирани€ от ћарин  ембъл, “Ћегендата за «оро”, който се завърт€ по кината през 2005-та година. Ћентата, директно продължение на хита от 1998-ма “ћаската на «оро”, не усп€ да оправдае очаквани€та на създателите си по отношение на приходите в бокс офиса и затова, въпреки готовността на звездата јнтонио Ѕандерас да изиграе «оро за трети път, от студиото —они ѕикчърс об€виха, че н€ма да бъде направена трета част от поредицата.

Ќ€колко години по-късно, от конкурентното студио 20th Century Fox закупиха правата на франачайза и об€виха, че намерението им не e да прав€т продължение на “Ћегендата за «оро”, а да създадат съвсем нова продукци€, с изц€ло нов актьорски състав, ко€то ще “рестартира” поредицата за попул€рни€ маскиран герой.

 астингите за главната рол€ започнаха официално през месец май, миналата година, и интерес към не€ из€виха н€кои от най-известните холивудски актьори от испански произход.

—ега, повече от половин година по-късно, от 20th Century Fox оповестиха, че вече са се спрели на актьора, който ще изиграе «оро в бъдещи€ филм, чието официално заглавие ще бъде “Zorro Reborn”. »збраникът е 34-годишни€т мексикански актьор √аел √арси€ Ѕернал, познат на зрителите с изпълнени€та си в лентите “» твойта майка също”, “ѕарче от –а€” и “ћотоциклетни дневници”.

ѕродуцентите са провеждали разговори с Ѕернал от н€колко седмици насам и изглежда са останали доволни от прослушването му, защото актьора вече е подписал официални€ договор за участие.

ќт 20th Century Fox за€виха, че “Zorro Reborn” ще представи «оро по съвсем различен начин, и за разлика от всички останали филми разказващи за геро€, действието на предсто€щата продукци€ ще се развива в далечното бъдеще, а не в миналото. ўе има и значителни промени в сами€ персонаж: продуцентите го описват като търсещ възмездие самотен войн в постапокалиптичен св€т, който се изправ€ срещу жестоки улични банди и могъщи престъпни организации. —ами€т филм ще бъде комбинаци€ между “Ћуди€т ћакс”, “Ќ€ма м€сто за старите кучета” и “ нигата на »лай”.

 астингите за останалите роли в “Zorro Reborn” вече стартираха, но за момента √аел √арси€ Ѕернал е единствени€ актьор, чието име се свързва официално с фантастичната лента. ќсвен актьори за поддържащите роли, продуцентите са в търсене и на човека, който ще седне на режисьорски€ стол на филма. ¬ средата на миналата година бе съобщено, че тази позици€ е била поверена на специалиста по специални ефекти ≈рпин —уанат, но по все още не€сни причини той напусна проекта, и в момента се търси негов заместник.

—ценари€т на “Zorro Reborn” е написан от Ѕрайън ћак√рийви (“—тудио 54”), Ћий Ўипман (“¬ече не мога да чакам”) и √лен √ерс (“ѕримамката”), а освен че ще изпълни рол€та на «оро, √аел √арси€ Ѕернал ще бъде и изпълнителен продуцент на филма.

¬се още не е потвърдено, но очаквани€та са че старта на снимките ще бъде даден в кра€ на тази година в щата  алифорни€. ѕо вс€ка веро€тност, лентата ще се разпростран€ва в триизмерен формат.

“Zorro Reborn” ще тръгне по кината не по-рано от есента на следващата година.

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното

1  оментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
netfocus Ќеутрално
1 17.02.2012, 04:45
ќценка: 0
0 гласа

∆оро Reborn

 
 

«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈— ѕќѕ”Ћя–Ќ» ‘»Ћћ» ƒЌ≈—
 
Cinefish.bg Cinefish.bg