Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис Хобс и Шоу превзеха на скорост боксофиса

Хобс и Шоу превзеха на скорост боксофиса
Cinefish.bg

Бокс офис
Хобс и Шоу превзеха на скорост боксофиса

05.08.2019, 09:15  |   Видяна: 460  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
Бързи и яростни: Хобс и ШоуНямаше как дългоочакваният „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“ да не оглави боксофиса. Новият филм от поредицата с близо 20-годишна история стартира с 60,8 милиона долара в САЩ. Това е най-добър старт в кариерата на звездите Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм, извън филмите „Бързи и яростни“.

И макар че не е рекорд, на фона на предишните части, новият хит се доближава до резултата на „Мисията невъзможна: Разпад“, стартирал по същото време миналата година. Очакванията са приключения на Хобс и Шоу да постигнат почти същия успех.

По света те предизвикаха още по-голям интерес и спечелиха 120 милиона долара. А това е доста впечатляващо, при положение, че новият филм не е излязъл още в Китай и Южна Корея, където всички хитове от поредицата се радват на небивала популярност. Най-голям е успехът в Русия (8,2 милиона), Великобритания (7,8 милиона) и Индонезия (7,7
милиона).

Общият сбор от 180,8 милиона за първия уикенд е пети по сила резултат във вечната класация на Universal, като преди него са единствено последните две части на „Бързи и яростни“, „Джурасик свят“ и „50 нюанса сиво“.

Цар ЛъвВече втори се нареди бившият шампион „Цар Лъв. За този уикенд той спечели 38,2 милиона долара и вече има 430,8 милиона в САЩ. По света филмът на Джон Фавро спечели нови 72 милиона и до момента има почти 1,2 милиарда долара.

На трето място е новият филм на Куентин Тарантино. „Имало едно време в... Холивуд спечели 20 милиона долара и общо за момента в САЩ има 78,8 милиона.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg