Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти ФБР погна голи снимки на Скарлет Йохансон

ФБР погна голи снимки на Скарлет Йохансон
Cinefish.bg

Артисти
ФБР погна голи снимки на Скарлет Йохансон

15.09.2011, 18:51  |   Видяна: 9652  |   actualno.com  |   АРТИСТ
ФБР оповести, че разследва във връзка с откраднати от компютри или мобифони снимки на знаменитости, сред които Скарлет Йохансон, предаде Франс прес.

Много нейни голи снимки са се появили в интернет. Фотосите, които вероятно са направени от самата актриса, са публикувани на холивудски клюкарски сайтове.Снимки на певеца и актьор Джъстин Тимбърлейк, направени от актрисата Мила Кунис, също се появиха в интернет, съобщава сайтът за знаменитости TMZ.com.

ФБР разследва за човек или група хора във връзка с пиратиране на компютри на знаменитости, оповестиха от полиицията в Лос Анджелис.

На част от снимките се вижда, че 26-годишната Скарлет Йохансон е заснета гола във вътрешността на дом или в апартамент. Тя е протегнала ръка към обектива, което навежда на мисълта, че снимките са направени от самата нея.

Според сайта TMZ.com пиратите са се снабдили и със снимки, които Мила Кунис е направила на Джъстин Тимбърлейк, докато двамата се снимали във филма "По приятелски". На една от снимките се вижда, че Тимбърлейк е гол до кръста, а на друга - че е сложил розови гащички на главата си. БТА

Редактор: Лили Георгиева
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg