Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джеймс Франко и Бен Стилър ще си партнират в комедията “While We’re Young”

Джеймс Франко и Бен Стилър ще си партнират в комедията “While We’re Young”
Cinefish.bg

Артисти
Джеймс Франко и Бен Стилър ще си партнират в комедията “While We’re Young”

02.12.2010, 16:04  |   Видяна: 2778  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Сценарист-режисьорът Ноа Баумбах (“Китът и сепията”) заяви, че следващия му филмов проект ще носи заглавието “While We’re Young”, а главните роли ще бъдат изиграни от Бен Стилър и Джеймс Франко. Лентата ще отбележи второто сътрудничество между Баумбах и Стилър, след тазгодишната комедия “Грийнбърг”.

Оферти за участие са били изпратени до актрисите Грета Геруик и Кейт Бланшет. Според inside-hollywood.com, двете са харесали сценария, и е само въпрос на време преди да се присъединят официално към проекта.Историята на “While We’re Young” ще разказва зa две съпружески двойки, които въпреки дългогодишното си приятелство, са напълно различни. Джеймс Франко и Грета Геруик ще бъдат в ролите на съпруг и съпруга, които си падат по забавленията и нощния живот, а Бен Стилър и Кейт Бланшет ще са тяхната пълна противоположност – тиха и обичаща спокойствието двойка.

Решен да промени тяхното скучно ежедневие, героя на Джеймс Франко измисля план с който се надява да превърне приятелите си в по-енергични и отпуснати хора. Първоначално, ролята на Кейт Бланшет е била предложена на Дженифър Джейсън Лий, но тя е отказала. Това е наложило някои промени в сценария, но според източници, тези промени са били минимални.

Въпреки множеството си ангажименти с други продукции, на които е сценарист, Ноа Баумбах заяви, че снимките на “While We’re Young” ще започнат следващата година. Освен, че ще бъде режисьор, Баумбах е отговорен и за написването на сценария.

Продуцент на “While We’re Young” ще бъде носителя на “Оскар” Скот Рудин (“Няма място за старите кучета”), a неговата компания Scott Rudin Productions ще поеме финансирането и разпространението на филма.

По-първоначални данни, премиерата ще се състои в средата на 2012 година.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
wrwr Неутрално
1 25.12.2010, 07:36
Оценка: -1
1 гласа

Jld kssssssssssssssssssssshqerjgieqrgwrtnjuy thjudugejhjritgyhuo4yuyuto4p6iieoeoti7ju prekihkiyo4irphykiofojhooeoootorotouyoor eerytuiuytrewqrheathrJld kssssssssssssssssssssshqerjgieqrgwrtnjuy thjudugejhjritgyhuo4yuyuto4p6iieoeoti7ju prekihkiyo4irphykiofojhooeoootorotouyoor eerytuiuytrewqrheaJld kssssssssssssssssssssshqerjgieqrgwrtnjuy thjudugejhjritgyhuo4yuyuto4p6iieoeoti7ju prekihkiyo4irphykiofojhooeoootorotouyoor eerytuiuytrewqrhea

 
 
 
ispanetza Неутрално
2 05.12.2010, 10:58
Оценка: 0
0 гласа

За Бен Стилър - ок, ама Франко и комедия нещо не ми "ходи"...

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg