Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Денис Куейд – с роля в романтичната комедия “Playing the Field”

Денис Куейд – с роля в романтичната комедия “Playing the Field”
Денис Куейд, се присъедини към актьорския състав на романтичната комедия “Playing the Field”.
Cinefish.bg

Артисти
Денис Куейд – с роля в романтичната комедия “Playing the Field”

22.03.2011, 12:06  |   Видяна: 2502  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Звездата от хита “След утрешния ден”, Денис Куейд, се присъедини към актьорския състав на романтичната комедия “Playing the Field”. Филмът, чиито режисьор ще бъде италианеца Габриеле Мучино, ще разкаже историята на самотен баща, който за да спечели отново симпатиите на сина си, става треньор на градския футболен отбор.

Главната роля в “Playing the Field” вече e поверена на актьора от “Отстреляй бившата”, Джерард Бътлър, а освен Денис Куейд, негови партньори ще бъдат младия Ноа Ломакс (сериала “Живите мъртви”), Стефани Суорт (“Вампирите не струват”), Ума Търман (“Криминале”) и Джесика Бийл (“Тексаско клане”).

В интервю от края на миналата година, Джерард Бътлър разкри, че първоначално филма е бил бейзболна комедия, но след взето “общо решение”, бейзбола е бил заменен с европейски футбол.

В “Playing the Field”, Бътлър ще се превъплъти в ролята на Джордж Драйър – бивша футболна звезда и настоящ самотен баща, който иска да навакса изгубеното време с младия си син (Ноа Ломакс). За да постигне това, Джордж заема овакантеното треньорско място в местния футболен отбор – същия отбор в който тренира и сина му.

Ума Търман ще изпълни ролята на Пати, майка на едно от децата, чиито треньор е Джордж. Пати е привлечена от чара на новия треньор, и прави всичко възможно за да привлече вниманието му. Джесика Бийл ще бъде в ролята на бившата съпруга на Джордж, която вече се подготвя за втората си сватба.

От своя страна, Денис Куейд ще се превъплъти в ролята на треньор на конкурентен футболен отбор.

“Това няма да бъде първия филм на спортна тема, в който ще участвам. Прекарах си страхотно докато снимах “Новобранецът” през 2001-а година. Там също играх ролята на треньор. Не знам защо, но този тип филми винаги са ме привличали, не само като актьор, но и като зрител”, заяви Куейд.

За режисьора Габриеле Мучино, който е известен най-вече с филмите си “Преследване на щастието” и “Седем души”, “Playing the Field” ще бъде дебют в жанра на спортните продукции.

Сценарият е на Роби Фокс (“So I Married an Axe Murderer”), а продуценти ще бъдат Джонатан Мостоу (“Подводница U-571”), Алън Сийгъл (“Смъртоносен противник”), Ави Лърнър (“Непобедимите”) и Джерард Бътлър.

Снимките на “Playing the Field” започват след няколко дни в щата Луизиана, а световната му премиера ще се състои в началото на 2012-та година. Премиерната дата все още не е определена.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg