Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Чарли Шийн ще използва рожденото си име Карлос Естевес в "Мачете убива"

Чарли Шийн ще използва рожденото си име Карлос Естевес в Мачете убива
Чарли Шийн ще използва рожденото си име Карлос Естевес в "Мачете убива"
Cinefish.bg

Артисти
Чарли Шийн ще използва рожденото си име Карлос Естевес в "Мачете убива"

27.05.2013, 13:32  |   Видяна: 2673  |   dariknews.bg  |   АРТИСТ

Чарли Шийн ще използва рожденото си име Карлос Естевес във финалните надписи на новия си филм "Мачете убива", пише БГНЕС.

47-годишният актьор решил да се откаже от сценичното си име, за да покаже уважението си към режисьора Робърт Родригес, който е роден в Тексас, но е много горд с латиноамериканския си произход.

Чарли Шийн ще използва рожденото си име Карлос Естевес във финалните надписи на новия си филм "Мачете убива"Шийн започнал да използва сценичното си име, когато бил едва четиригодишен, за да не го бъркат с чичо му Карлос.

В началните и финалните надписи на новия филм обаче актьорът ще присъства с рожденото си име - тоест за първи път в професионалната си кариера той няма да бъде представен като Чарли Шийн.

Актьорът започнал да използва името, след като баща му променил своето име от Рамон Антонио Херардо Естевес на Мартин Шийн, когато се преместил в Холивуд.

Чарли, който участва в новата лента заедно с Джесика Алба и Мел Гибсън, сподели преди време, че няма отношение към латиноамериканските си корени.

"Не се събуждам с чувството, че съм латино. Аз съм бял мъж в Америка. Роден съм в Ню Йорк и израснах в Малибу. Иска ми се да говорех по-добре испански, сигурен съм, че мога да го науча, но напоследък нямам много време. Този език никога не е бил част от живота ми, докато растях. Родителите ми никога не са го използвали в семейството ни", разказа Шийн.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg