Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Бил Скарсгард като шведски гангстер

Бил Скарсгард като шведски гангстер
Cinefish.bg

Артисти
Бил Скарсгард като шведски гангстер

12.05.2020, 09:35  |   Видяна: 2308  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Netflix подготвят сериал за прочутия шведски гангстер Кларк Олофсон. Звездата от двете части на „ТоБил Скарсгард ще го пресъздаде на малкия екран, а режисьор ще бъде Йонас Акерлунд.

Общо шест ще са епизодите на „Кларк“, базиран на автобиографията на скандалния престъпник „Vafan var det som hände“. Сериалът ще проследи живота на Олофсон, смятан за истинска звезда в подземния свят и една от най-противоречивите личности в съвременната шведска история. Той стартира „кариерата“ си през 60-те и успява като по чудо да се отърве от затвора, извършвайки обири из цяла Европа.Акерлунд, заснел някои от най-популярните клипове на изпълнители като Лейди Гага, Бийонсе и Мадона, смята, че Скарсгард е идеален за тази роля. Самият актьор споделя, че за него Олофсон е една от най-колоритните и обаятелни личности в Швеция и той приема предизвикателството да го представи на екрана с радост, примесена с истински ужас. „Животът и историята на Кларк са толкова невероятни и смахнати, че биха накарали дори Скорсезе да се изчерви“, допълва Скарсгард.

Той ще е изпълнителен продуцент на новия шведски сериал, заедно с Акерлунд и Ханс Енгхолм. Сценарият се подготвя от Фредрик Агеторф, Петер Архениус и Акерлунд.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg