Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Александър Скарсгард в „Сблъсък“ по Стивън Кинг

Александър Скарсгард в „Сблъсък“ по Стивън Кинг
Александър Скарсгард в „Сблъсък“ по Стивън Кинг
Cinefish.bg

Артисти
Александър Скарсгард в „Сблъсък“ по Стивън Кинг

12.09.2019, 08:40  |   Видяна: 557  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Подготвя се поредната екранизация със стабилно звездно присъствие по роман на Стивън Кинг. „Сблъсък“ ще се превърне в сериал на CBS, а премиерата му се очаква през 2020 г. Той ще е от 10 епизода, а голямата звезда в него ще е Александър Скарсгард в ролята на превъплъщението на злото – Рандал Флаг.

Нов филм по Стиван Кинг с някой от фамилия Скарсгард

Сред останалите имена в актьорския състав
са Йован Адепо, Оуен Тиго, Брад Уилям Хенке, Даниел Синджата и Упи Голдбърг. Тя ще е в ролята на майка Абагейл, която получава видения от Господ и направлява оцелелите в едно постапокалиптинчо бъдеще. Всички те ще се присъединят към вече обявените имена: Джеймс Марсдън, Амбър Хърд, Одеса Йънг и Хенри Зага.

В „Сблъсък“ човечеството е почти унищожено, след епидемия от смъртоносен грип. Малцината оцелели са осъдени да бродят из осеяния с трупове свят в търсене на най-оскъдното – близостта на друго човешко същество. Измъчвани от мисли за безвъзвратно изгубеното и от страховити сънища, те са решени да завъртят отново колелото на живота, а за душите им се борят две сили, чието въплъщение са майка Абагейл и Рандал Флаг.

Упи Голдбърг като монахиня във филм по Стивън Кинг

Самият Кинг ще бъде сценарист на последния десети епизод. Той ще включва нови сцени, които не фигурират в романа, издаден през 1978 г. Джош Бун („Вината в нашите звезди“) е автор на сценария, заедно с Бен Кавел, и ще бъде режисьор на сериала.

Наскоро гледахме Скарсгард във втория сезон на сериала „Големите малки лъжи, а също и като партньор на Чарлийз Терон в комедията „А дано, ама надали“. Предстои да го видим в дългоочакваното продължение „Годзила срещу Конг“.

Александър Скарсгард в Големи малки лъжи


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg