Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Алек Болдуин и Джеси Айзенбърг – в новия филм на Уди Алън

Алек Болдуин и Джеси Айзенбърг – в новия филм на Уди Алън
Cinefish.bg

Артисти
Алек Болдуин и Джеси Айзенбърг – в новия филм на Уди Алън

12.04.2011, 11:43  |   Видяна: 6767  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Звездата от хитовия сериал “Рокфелер плаза 30”, Алек Болдуин, и актьора от “Социалната мрежа” Джеси Айзенбърг ще участват в новия, все още неозаглавен, филм на режисьора Уди Алън.

Звездата от хитовия сериал “Рокфелер плаза 30”, Алек Болдуин, и актьора от “Социалната мрежа” Джеси Айзенбърг ще участват в новия, все още неозаглавен, филм на режисьора Уди Алън. Болдуин вече е подписал договора за участие, а в момента младия Айзенбърг преговаря с продуцентите.Болдуин вече е подписал договора за участие, а в момента младия Айзенбърг преговаря с продуцентите.

Уди Алън, който все още работи по монтажа на последния си филм “Midnight in Paris”, заяви, че е приключил с писането на сценария на бъдещия си проект, и също така разкри, че снимките ще протекат изцяло в Рим, а не в Ню Йорк Сити, както бе съобщено по-рано.

Режисьорът заяви, че преди да напише сценария е смятал да ситуира филма в Ню Йорк, но след проведена среща с продуцентите, е станало ясно, че ще бъде по-евтино филма да бъде заснет в Европа, с европейски екип.

Това, разбира се няма да бъде първия път, в който Уди Алън ще снима в Европа – две от последните му продукции, “Вики Кристина Барселона” и “Ще срещнеш висок тъмнокос непознат” бяха заснети съответно в Испания и Англия.

За момента, информацията относно бъдещия му филм е оскъдна. Единственото, което се знае е, че лентата ще бъде комедия, а Джеси Айзенбърг кандидатства за главната мъжка роля.

Все още не се разкрива какъв ще бъде героя на Алек Болдуин. Любопитно е да се отбележи, че предстоящата продукция ще бъде втория път в който Болдуин ще работи заедно с Уди Алън.

Първия филм който ги събра бе романтичната комедия от 1990-та година, “Алис”, в който Алек Болдуин си партнираше с Миа Фароу и Уилям Хърт.

По-рано тази година, актрисата Пенелопе Крус, която спечели “Оскар” за изпълнението си във филма на Уди Алън, “Вики Кристина Барселона”, заяви, че е получила предложение за участие в бъдещата комедия:

“Уди ми се обади и ми предложи ролята. Надявам се, че това ще бъде следващия ми филм. Но без негово разрешение, все още не мога да говоря за този проект.”


Преди да се насочи към продукцията на Уди Алън, Алек Болдуин първо ще се снима в музикалния филм “Rock of Ages”, заедно с Том Круз и Ръсел Бранд.

Снимките на все още неозаглавената комедия ще започнат малко по-късно тази година. Премиерата ще се състои в първите месеци на 2012-та.

aceshowbiz.com
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg