Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 

Профил на BirdofSorrow


BirdofSorrow Регистриран:18-09-2012 15:15 Последно влизане:18-09-2012 15:16
За мен

пол


рождена дата
06- 06- 1978  - 45 год.


зодия
Близнаци


град


сайт




icq


skype




yahoo


 

Последни коментари

 

BirdofSorr... Положително
118.09.2012, 03:24
Оценка: 2
2 гласа
Коментар за: Първи поглед към главния герой от римейка на екшъна "Робокоп"
d-man91, изобщо не съм съгласен с нито едно от мненията ти - новият костюм на Робокоп например е на светлинни години от тенекиеното кошче в оригиналните филми. Адски много се надявах да не запазят оригиналния дизайн и се радвам, че са направили нов.
"Нещото", което споменаваш някъде из фермана си, е един от най-свестните хорър-филми напоследък и много добра предистория на оригиналния филм. "Зов за завръщане" беше по-добър от оригинала, защото се придържаше по-плътно към историята на Филип Дик и най-вече заради отсъствието на Арни (просто той не е актьорът, който би могъл да изиграе персонажа). Промените на Бей по отношение "Костенурките Нинджа" изглеждат идиотски, но пък може и да се преглътнат, стига зрелището да е добро и да не прекалява с някои елементи. "Конан" си беше точно филм по Робърт Хауърд - не онова детско и бутафорно филмче бате Арни, а кървавият и брутален филм, какъвто фен на Хауърд очаква да види.
Накрая - аз съм огромен фен на оригиналния Робокоп... но не и на вида на самия Робокоп - изглеждаше идиотски. Този изглежда страхотно. Казваш, че с една снимка филмът те е изгубил като зрител - е, мен именно с една снимка ме привлече като зрител.

"Ще се провали епично, помнете ми думите!"
Не, няма. Помнете моите
 
 

Последни филми

 

 

Последни артисти

 

 

Последни трейлъри

 

 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg

Начало » Филми »