Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Критиците за “Твърде лично”

Критиците за “Твърде лично”
“Резултатът: настръхнал екшън трилър, който предупреждава белите американски деца да слушат татковците си" Експрес, Иван Хадживеликов
Cinefish.bg

Теми
Критиците за “Твърде лично”

29.09.2008, 12:08  |   Видяна: 5391  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА

“Забележителното в този филм е играта на Лиъм Нийсън – актьор със сериозен опит, който успява да внуши едновременно чувствителност и скрита сила. Ударението е поставено върху драматичната история и актьорската игра. Бойните сцени са възможно най-реалистични, а сценарият е достатъчно оригинален, за да ни държи в напрежение.”
Новинар, Димитър Николов

“Главният герой е крехък и малко перко. Изглежда сякаш не е на място, но когато се захване с нещо, става истинска бойна машина. Но в никакъв случай не е Джеймс Бонд. Той се бие със способностите на човек на неговата възраст.”
Стандарт, Георги П. Димитров

“Резултатът: настръхнал екшън трилър, който предупреждава белите американски деца да слушат татковците си, особено ако вторите са пенсионирани служители на правителството. На моменти се набиват паралели с филмите за Борн, но това е по-скоро добре.”
Експрес, Иван Хадживеликов

“Макар да напомня доста на филм за Джеймс Бонд заради съспенса и силните екшън сцени, „Твърде лично” успява най-вече заради своето типично по европейски прецизно отношение към детайлите и психологията на характерите.”
Дума

“Френският режисьор Пиер Морел доби попурлярност покрай динамичния екшън „Предградия 13”. В „Твърде лично” обаче той е оставил повече място за човешките емоции, които се разгръщат покрай ново шеметно преследване.”
Дума, Емил Динчев

“В гънките на лицето на Нийсън се отразява цялата сила, която е способен събере от всички свои клетки, за да я да концентрира в спасяването на детето си. Там е и черният страх, който го поглъща, но на който няма време да се поддаде.”
Cinefish.bg, Мариана Иванова

“Със силен сюжет, но изкуствен сценарий, филмът се опитва да бъде голям, умен екшън,  въпреки че е направо смешен. Плюсовете на сериозния главен актьор не помагат достатъчно и накрая кичът побеждава.”
Shadows on the Wall, Рич Клайн

“Перфектно режисиран, с ужасяващо доброто изпълнение на Лиам Нийсън, този смразяващ екшън-трилър е един от най-добрите в категорията си тази година.”
View London, Матю Търнър

Лиам Нийсън – актьор, който не пригежава уменията да играе злодеи, убива около 50 човека във филма на Пиер Морел.”
This is London, Дерек Малкълм

“Няма нищо оригинално, но Нийсън е класа над обикновения екшън герой, а на продуцентът/сценарист Люк Бесон виноги може да се разчита.”
Sun Online

“Бум! Благодарим ти Лиам! Нийсън е във вихъра си: неспираема машина за убиване, стреляща в Града на любовта. Едновременно заслужаващ порицание и приятен филм в еднакви пропроции.”
Total Film, Дейвид Ръдж

“Ако Нийсън не се беше разбързал толкова, можеше и да се насладим на прекалената жестокост.”
Times, Джеймс Кристофър

Още горещи теми:
Някои от най-добрите каскади в киното
Моделите актриси
Десет големи актриси без „Оскар”
12 от горещите хитове на 2009
Най-добрият приятел на човека
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
lus Неутрално
1 17.11.2010, 02:38
Оценка: 0
0 гласа

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg