Спести с Джейми – сезон 2 от 16 март, всеки понеделник от 13:00 часа премиера
Джейми Оливър се завръща с нова, оптимистична и много изобретателна поредица. Той иска да вдъхнови хората по целия свят да се хранят по-здравословно, като същевременно намалят седмичния си бюджет за храна. За целта той ще ни предостави някои от най-икономичните си, но изумително вкусни рецепти, които е събрал до днес.
Джейми ще докаже, че е възможно да се нахраниш царски, без да се разоряваш. Той истински вярва, че ако изпаднем в затруднено положение, няколко хитри кухненски трика могат да намалят разходите ни и да повдигнат духа ни, а ястията ни да изглеждат превъзходно и да имат отличен вкус.
В тази изключителна поредица, заснета в кухнята на Джейми, той ще ни сподели най-икономичните си рецепти, както и различни решения как да плащаме по-малко за продуктите, без да се налага да правим компромиси с вкуса. Защото, както казва Джейми: „Кой не би искал да се храни по-здравословно за по-малко пари“? Пазарувайте умно, гответе хитро и изхвърляйте по-малко.
Пекарната на Рудолф – сезон 3 от 10 март, всеки вторник от 13:00 часа премиера
В този нов сезон майстор-готвачът и пекар Рудолф ван Веен споделя своите знания и страстта си към печенето. Той приготвя най-вкусните и неустоими сладки и солени ястия на фурна. Рудолф знае как да създаде забележителни творения и с негова помощ не след дълго ще можете да впечатлите всички около вас с красиви торти и да поднесете на семейството си вкусни хлебчета и солени пайове.
От любов към храната – сезон 2 от 12 март, всеки четвъртък от 13:00 часа премиера
Габриеле Спонза твърди, че храната е съществена част от живота ни. Тя го прави колоритен и приятен. Той представя своя кулинарен опит и идеи в поредицата „От любов към храната” по телевизионния канал „24Kitchen” . Габриеле казва: „ Не е нужно да сте майстор-готвач, за да се насладите на готвенето. Достатъчно е да имате желание да приготвите вкусна храна.”
Вдъхновен от мултикултурния метрополис – Истанбул, и особено от разнообразието на местната кулинарна култура, Габриеле обогатява световната кухня с креативността си и с местни съставки, които набавя от чародейните земи на Анадола.
Габриеле показва на зрителите как бързо могат да приготвят здравословна, вкусна и практична храна. Той ще ви покаже колко лесно се приготвят страхотни рецепти. Ако и вашето сърце бие от любов към храната, заповядайте в кухнята на Габриеле – едно съкровенно местенце, където разнообразните съставки и подправки ще ви отведат в неустоимо кулинарно пътешествие.
Малки готвачи от 7 март, всяка събота от 16:00 часа премиера
Във всеки епизод на тази поредица телевизионният водещ Хюго Кенис ще се среща с едно дете, което иска да промени хранителните навици на семейството си и ще му показва как да го направи. В първата половина на епизода Хюго ще се запознава с протежето си за деня, ще изслушва кулинарните му проблеми, а след това заедно ще приготвят прекрасно ястие (било то гурме стек или просто предястие). След това ще последваме малките готвачи у дома, за да видим дали ще се справят сами.