Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Кевин Харт ще играе на Monopoly

Кевин Харт ще играе на Monopoly
Cinefish.bg

Артисти
Кевин Харт ще играе на Monopoly

18.01.2019, 09:40  |   Видяна: 385  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Явно той е най-добрият възможен избор за превръщането на популярни игри в касови филми. Кевин Харт се снима в доста успешни заглавия, но никое от тях не може да се похвали с касовите резултати на „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“. Ето че сега известният комик ще участва и във филм по играта Monopoly.

Джуманджи: Добре дошли в джунглата

Всъщност по подобен проект се работи от години в Холивуд. Дори дълго време Ридли Скот се опитва да направи филм по тази игра, но в крайна сметка и той изостави тази идея. Но ето че Тим Стори ще е режисьорът, който ще има тази възможност. Създателят на „Ченге за един ден“ се събира отново със звездата от популярната комедия. Стори е и режисьор на три от шоутата на Харт.

За момента не знаем никакви подробности за сценария, който тепърва ще бъде пренаписван за пореден път. Предишната версия на историята разказва за млад мъж, живеещ повече от скромно, който се опитва да спечели огромно богатство. 

НедосегаемитеХарт ще е сред продуцентите на бъдещия хит. В момента той е на гребена на вълната, след изненадващия успех на римейка на „Недосегаемите“, успял да свали от върха в Америка „Аквамен“. Предстои да го видим, по-скоро да чуем гласа му в анимацията „Сами вкъщи“. Стори пък ще ни представи през юни дългоочаквания „Шафт“, в който се срещат три поколения от популярната фамилия, изиграни от Ричард Раундтри, Самюел Л. Джаксън и Джеси Ъшър.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg