Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Езра Милър в екранизация по японски бестселър

Езра Милър в екранизация по японски бестселър
Cinefish.bg

Артисти
Езра Милър в екранизация по японски бестселър

06.02.2019, 10:24  |   Видяна: 448  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Езра Милър ще участва в трилъра „The Mourner“, екранизация по популярен японски роман на Арата Тендо. Режисьор ще бъде японецът Казуаки Кирия („Последните рицари“), а сценарият е дело на Робин Шушан. Продуцент ще е Майк Маркус от Echo Lake Entertainment, заедно с Кирия.

Езра Милър в екранизация по японски бестселър

Историята разказва за измъчена от всевъзможни проблеми детективка, натоварена с нова мисия. Тя е по следите на жестоки трафиканти на секс робини и точно тогава открива нов духовен смисъл в живота си, след като попада на мистериозен млад мъж (Милър). Той се е посветил на интересна мисия: да оплаква мъртвите, за чиято душа няма кой да се помоли.

Романът е изключително популярен в Япония и за него Тендо печели наградата „Наоки“. През 2015 г. книгата е екранизирана от японски екип и филмът се радва за голям интерес. Снимките на американския римейк ще започнат през лятото на тази година.



За Милър програмата през тази година ще е доста натоварена. Той ще участва в очаквания с огромен интерес филм за Светкавицата, популярният супергерой на DC, който вече изигра в „Лигата на справедливостта“. Предстои му също да се снима в третата част на „Фантастични животни“, след като последно го гледахме в „Престъпленията на Гринделвалд“.




Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg