Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 

Профил на whodini


whodini Регистриран:27-04-2009 20:32 Последно влизане:20-02-2010 10:53
За мен

пол


рождена дата
17- 10- 1990  - 33 год.


зодия
Везни


град


сайт




icq


skype




yahoo


 

Последни коментари

 

whodini Положително
223.12.2009, 09:19
Оценка: 3
3 гласа
Коментар за: ИГРА - АВАТАР
Защо ми хареса филма Аватар?

Филмът ми направи огромно впечатление, заради:

1. Невероятния сюжет на филма, описващ един наистина прекрасен свят. Още в първите минути се влюбваш в Пандора, девствено райско кътче със заслепителна и невероятно опасна красота. Всеки прекаран миг във наблюдение на флората и фауната те вкарва по-дълбоко и по-дълбоко във филма. Дори на излизане от киното, се оглеждаш нагоре да не те перне някой Танатор

2. Блестящият сценарий. Всичко беше точно там където трябва да бъде, никакви излишни обяснения и уроци по ботаника. Дори при факта, че Земята умира и корпорацията е донякъде със благородна цел там, всичко те подтиква да застанеш на страната на На'ви.

3. Новият вид технология, която са използвали при заснемането.. Камерън и екипът му написват цяла нова страница в кинорежисурата и ефектите, отваряйки врата към един нов начин на заснемане и един напълно различен свят за откриване.

4. Епическата съпровождаща музика. Финалната бойна сцена, където всички кланове се събраха срещу хората в защита на Дървото на душите, тези 10-12 минути ги карах на нокти. Самата музика вдъхновява..

5. Персонажа Нейтири. Малко е странно, но човек наистина може да й се любува. Грациозният начин по който се движи, говори и дори бие, е.. направо неописуема гледка.

6. Че Джеймс Камерън все още може с финес да продуха близо 300 милиона.

И на последно място, но не по важност:

7. Непринудеността. Когато Джейк плясна семето на Ейва, все едно е муха. Когато Нейтири тропаше по земята като дете, веднага следкато й възложиха тежката задача да обучи Джейк да стане част от Хората. Когато, тъкмо влязъл в новият си Аватар, той се завъртя и изпобута всичко с опашката. Дори когато падна от Дайър кончето в калта и реши да я опита.


Всичко гореописано допринася за една изключително добра лента, която заслужава Оскар за най-добър филм. До момента съм го гледал два пъти в синема сити и смятам да го гледам поне още толкова.

 
 

Последни филми

 

 

Последни артисти

 

 

Последни трейлъри

 

 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg

Начало » Филми »